nez ono to znaju svi koji su pogledali više od 4 utakmice u životu. savršeno mi je kako se hvataju sad svi za to, sad će valjda počet PRAVILA SU LOŠA DURR
Ae. Zbog toga je zamarajuće gledati ovakva prvenstva.
Uvijek, ali UVIJEK smo mi pokradeni. Ja se stvarno ne sjećam kad smo mi ispali, a da nisu odmah svi navalili vikati kako smo pokradeni.
Ne vole nas suci. Ne voli nas FIFA. Nitko nas jednostavno ne voli i svi su protiv nas.
Sad je reakcija "a nezzz ono, to je bilo zaleđe. Kaj, to je pravilo? A nezzz, bezzz pravilo jer realno on je u zaleđu kaj xD".
Da smo kojim slučajem mi zabili tako gol, bilo bi "hej, pa to je pravilo jednostavno, nemaš sad tu kaj, nije zaleđe, kaj xDD".
Pokradeni smo i za penal. Što kažeš? Mogao je dosuditi i onaj kad je Mandžukić laktom udario lika u šesnaestercu? A KAJ SAD TO NITKO NE SUDI E.
Iako je (opet) Beusan rekao da se za to dosuđuje penal. Al eto, stručnjak Dominik Marcipan Dodo odlučio je da je to nebitno.
Da se to dogodilo nama, bili bi pokradeni i za taj penal.
Kad smo igrali s Italijom, sudac im je svirao dva zaleđa. Od kojih ni jedno nije bilo zaleđe, a oba slučaja su praktički sto postotne šanse bile. Al ej, to je nebitno. Jer smo i tamo mi bili pokradeni tisuću puta, ne?
Naravno, da je nama dosudio tako dvaput zaleđe, opet bi bilo SMRDLJIVI HAUARD WEBB NE ZNA SUDIT JEBEM MU MATER GLUPU i opet bi bili pokradeni.
Svaka iole "upitna" sudačka odluka koja ne ide nama u korist računa se kao da smo pokradeni.
Za sve ostalo nas boli kurac.
I također ovo glupo isusovo hajpanje naše igre.
Dobro smo danas odigrali. Dobro smo se nosili sa Španijom.
Ali svi od Štimca preko rendom idiota do rendom novinara idiota su počeli hajpati kako smo ih držali na koljenima. Oni su nas se bojali. Imali smo ih u šaci. Bili smo nadmoćni.
Jeste, nadmoćni, JESTE BA. Naša tri udarca u okvir naspram njihovih devet. Jeste. Nadmoć.
Imali smo par okej akcija i okej prilika. Super. Al ono.