HCL.HR

Anketa

Osvajač Eura biti će...

Španija
1 (33.3%)
Italija
2 (66.7%)

Ukupno Glasova: 2

Euro 2012

• 1067 Odgovora
  • 97904 Hitova
Odg: Euro 2012
« Odgovori #1035 : 01. Srpanj, 2012., 22:03 »
@natko, seven nation army.

smeće tekma, španjolci dominantni, italija smeće i eto.
čim sam vidio da pirlu prvih par pasova nije išlo znao sam,,,,,, smeće.

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #1036 : 01. Srpanj, 2012., 22:05 »
E to je to, tnx <3

Btw ono snimanje Pirla dok španjolci primaju medalje je bilo baš jebeno okrutno  :wildboy:

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #1037 : 01. Srpanj, 2012., 22:05 »
Lulz, da su jebeno smeće nebi protiv nas i Španjolaca onako odigrali u skupini i nebi došli u finale pa makar imali sreće protiv Njemaca. Realno :thumbs:
španjolska u skupini =/= prava španjolska. i realno mi nismo mjerodavni za ikakav uspjeh. :tired:

ovo nije nikakv troll inače. talijani su jebeno smeće i nisu smjeli biti u finalu. to i govori ovaj sramotni rezultat.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #1038 : 01. Srpanj, 2012., 22:06 »
slažem se sa lulzom i dalje tvrdim da smo bolji od Talijana
 :kava:

« Odgovori #1039 : 01. Srpanj, 2012., 22:09 »
Realno, mi smo itekako mjerodavni za nekakav uspjeh jer smo uz Ruse pokazali najbolji nogomet od repki koje nisu prošle skupinu.
Lulz, Talijani nisu smeće. Netko tko je u finalu ne može biti smeće :ne:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #1040 : 01. Srpanj, 2012., 22:11 »
Savršena španolska.
Baš savršena danas.
Neviđen dominacija.

Plus suzica mla kad je bila hrpa djece po igralištu. <3
Office;

A i posebno mi drago zbog raznih hejtera tipa dosadna tika taka, SMRT NOGOMETA i FURIJA BEZ NAPADAČA DERP.
I tako.
« Zadnja izmjena: 01. Srpanj, 2012., 22:17 Facaa »

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #1041 : 01. Srpanj, 2012., 22:19 »
Prvo svaka čast Španjolskoj na finalu i igri dostojnoj njihovog renomea. Pokazali su brzu, pametnu i atraktivnu igru, prije svega - učinkovitu. Italija je bila prvih 50 minuta u kolkoj tolkoj šansi da se nešta napravi, ali nisu imali snage ni inspiracije. Velika greška je bila odmah prije početka utakmice u taktici, gdje su odustali od taktike koja je Španjolsku u prvom kolu učinila ranjivom i neučinkovitom, jedina greška Prandellija na ovome prvenstvu, veliki trener. Šteta šta su toliko poraženi, zbog subjektivnog dojma. Svojom lepršavom igrom osvojili su fanove diljem svijeta, kao i mene. Cesareva Italija je prelijepa i jednom riječnu - nogometna.

Iako sam navijao da što prije ispadnu Španjolci su odigrali čitavi turnir izuzev ovog finala forsirajući nelogične stvari poput taktike bez napadača i dosta gušili loptu te napade. Sva sreća pa su ipak nešto pokazali na ovome EP-u i to u najvažnijem trenutku. Odigrali su maestralno i profesorski. Možda i najbolja partija ove generacije dosada. Veličanstven prvi gol Silve. Drago mi je radi Torresa koji je pokazao nogometnu veličinu koja mu je bila potisnuta već neko duže vrijeme. Uživao sam u ovako učinkovitoj, brzoj i atraktivnoj tika taci. Nažalost Italija je igrala samo do 50-te, 60-te minute, premalo da bi zaprijetila ovako moćnoj furiji.

Odličan EURO je iza nas i smatram da smo gledali ponajbolje natjecanje u povijesti. Dobar nogomet, dobri golovi i najvažnije dobra Hrvatska. Šteta što nismo okusili drugi krug, ali od ovih velikana nije ni čudo. Falilo je možda malo sreće. Za gol eura izabrao bi Ballotelijevu beskompromisnu bombu (ispred Welbeckove pete). Trener prvenstva definitivno Prandelli zbog totalnog nogometa i vizije "nove" Italije. Igrač prvenstva definitivno Andrea Pirlo - maestro. Trenutak u kojem navijači furije pjevaju arivederchi oooooo, savršeno nešto. Lijepa slika na kraju gdje su igrači s djecom na terenu. ^^

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #1042 : 01. Srpanj, 2012., 22:21 »
ti limači su valjda najsretnija djeca u galaksiji  :wildboy: :hug

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #1043 : 01. Srpanj, 2012., 22:24 »
Realno, mi smo itekako mjerodavni za nekakav uspjeh jer smo uz Ruse pokazali najbolji nogomet od repki koje nisu prošle skupinu.
Lulz, Talijani nisu smeće. Netko tko je u finalu ne može biti smeće :ne:
vauuuuu. koji uspjeh jebote. koje još repke nisu prošle skupinu? čak su i protiv nas loše igrali cijelo drugo poluvrijem. drugi dio posta je...... :fpalm:
bar jebeni čelzi nije osvojio ligu prvaka ove godine apsolutno nezaslužno. okej, ne pobjeđuju uvijek najbolji, to je neka čar nogometa, al nemojmo sad srat. ne gubi se u finalu europskom prvenstva s 4:0.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #1044 : 01. Srpanj, 2012., 22:25 »
Kako si ti relevantna osoba kralju, ono naj naj ikad.
Zašto ne postoji ignore.  :wildboy:

*

lulz

• 789
  • šmeker
« Odgovori #1045 : 01. Srpanj, 2012., 22:27 »
skoro ko tvoji zidovi teksta koje niko ne čita. :hiha:

*

Deyo22

• **
  • 484
« Odgovori #1046 : 01. Srpanj, 2012., 22:28 »
Španjolci najbolji kad je bilo najpotrebnije,kao da su to namjerno napravili da bi ušutkali sve hejtere koji su ih pljuvali posljednja tri tjedna,ne mogu opisati koliko mi je žao Italije,ali ovdje s ovakvom igrom nisu imali što tražiti,Motta se ozljedio 5min. nakon što je ušao i tu je bio kraj bilo kakvoj nadi,ova španjolska generacija će biti na vrhu još jako dugo,a Italiji želim sve najbolje,neka ostanu na ovom putu i već u Brazilu su za petama Španjolcima.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #1047 : 01. Srpanj, 2012., 22:29 »
skoro ko tvoji zidovi teksta koje niko ne čita. :hiha:

Jel postoji tema u kojoj bi stvarno mogao znat znanje ili si šaban u svemu što postoji?  :tired:
Neznaš modu, neznaš futbal, lolz  :hiha:

« Odgovori #1048 : 01. Srpanj, 2012., 22:31 »
slažem se sa lulzom i dalje tvrdim da smo bolji od Talijana
 :kava:

XD

ti limači su valjda najsretnija djeca u galaksiji  :wildboy: :hug

SRETNA DJECA! NEVIĐENO!

Lulz, da su jebeno smeće nebi protiv nas i Španjolaca onako odigrali u skupini i nebi došli u finale pa makar imali sreće protiv Njemaca. Realno :thumbs:
španjolska u skupini =/= prava španjolska. i realno mi nismo mjerodavni za ikakav uspjeh. :tired:

ovo nije nikakv troll inače. talijani su jebeno smeće i nisu smjeli biti u finalu. to i govori ovaj sramotni rezultat.

JA SAM LULZ

*

Deyo22

• **
  • 484
« Odgovori #1049 : 01. Srpanj, 2012., 22:31 »
 [/quote]ne gubi se u finalu europskom prvenstva s 4:0.[/quote]

Realno,protiv ovakve španjolske ne bi se nitko dobro proveo...
« Zadnja izmjena: 01. Srpanj, 2012., 22:33 Deyo22 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9