dodo... pokušavam ne raspravljati sa ljudima koji ne znaju da se ćorluka piše sa "ć". kad to naučiš imat ćeš pravo na jedan post u ovoj temi. fala 
Kralje. Rečenica se počinje velikim slovom. Kad to naučiš imat ćeš pravo na jedan post u ovoj temi. fala 
nogomet je igra u kojoj dvije momčadi od po 11 igrača pokušavaju drugoj zabit gol. momčad koja zabije više je pobjednička
Sereš me?
:tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:
Čorluka je kreten koji trči na petama. Kraj diskusije.
malo početno slovo na početku rečenice znači da sam prelijen pritsinuti šift. tvrdo č u imenu ćorluke je znak neinteligencije, a kad s takvima pričaš o nogometu moraš početi od osnova.
sve kaj si imao za reć u ovoj temi si rekao, molim te nemoj se više pojavljivati jer se samo jače sramotiš...
uglavnom, kaj se mene tiče, ne bih baš otpisivao manu kao potrošen. vratio se c ronaldo, opet su počeli metat... berbatov je počeo zabijat...rooney uber nabrijan u zadnje vrijeme, daje gol po tekmi... ne znam. mančester nikad nije za otpisat.
a čelzi se muči s ozljedama. mislim da im ne igra pet, šest igrača, donedavno i drogba,,, ma i on će na pravi put ubrzo.