RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Tošić mu je ubija dida.Loptom.
vanja :))))južnoamerikanci rulaju sve. brazil, argentina, urugvaj. ma i paragvaj. <345
Zašto mrzim Srbe?? Kakvo je to pitanje uopće, a Slovenija alpska braća njihova, karaju nas od A do Ž, a rata su vidli 7 dana, od toga 1 žrtva i nije Slovenac. Boli me kurac za njih i uvijek ću drukat da jedni i drugi spuše, a što se tiče sporskog djela i tu sam navijao da ispadnu, zbog regularno poništenog gola SAD-a koji je sudac poklonio pobjedu Slovenčadi
al da i nakon 15 godina od završetka još uvijek ima ljudi koji hejtaju momčad sastavljenu od 25 godišnjaka koji su se igrali s legićima u to doba dok su im političari slali obitelj i rođake da se međusobno kolju, a do prije godinu dana su si bili prvi susjedi... to stvarno. nabijem vas sve ekstremne na pimpek rosni.
Citat: cole - 23. Lipanj, 2010., 22:52Zašto mrzim Srbe?? Kakvo je to pitanje uopće, a Slovenija alpska braća njihova, karaju nas od A do Ž, a rata su vidli 7 dana, od toga 1 žrtva i nije Slovenac. Boli me kurac za njih i uvijek ću drukat da jedni i drugi spuše, a što se tiče sporskog djela i tu sam navijao da ispadnu, zbog regularno poništenog gola SAD-a koji je sudac poklonio pobjedu Slovenčadiček tebi je žao jer u njihovoj zemlji nije bilo rata? jesi ti stvarno najveće govno na svijetu da tak neš ikom možeš željet. koja smrdljiva država jebemti, gadi mi se s takvim ljudima. pa nisu oni krivi za rat. kriva ti je nekolicina podobnih. i s jedne i s druge strane kojima je rat odgovarao. al da i nakon 15 godina od završetka još uvijek ima ljudi koji hejtaju momčad sastavljenu od 25 godišnjaka koji su se igrali s legićima u to doba dok su im političari slali obitelj i rođake da se međusobno kolju, a do prije godinu dana su si bili prvi susjedi... to stvarno. nabijem vas sve ekstremne na pimpek rosni.sorry znam da nije tema, al morao je netko bit ozbiljan. a i tak se osjećam.