Jučer nabavio i do danas prešao single kampanju, neznam nekako mi se mješaju dojmovi iz mw2 i svakako nemaju puno sličnosti osim tog ajmo reć modernog okruženja... Prvo i najbitnije bi spomenuo a to je i najveći + i doživljaj igre, destrukcija svačega i eksplozija istih, to je napravljeno maestralno, urušavanja, zvukovi odrona i rušenja zgrada neznam plus pecto +, ajmo dalje, priča mi malo saka za razliku od MW franšize, al nije sad loša, malo mi je bljutav taj teksas glazba filing kroz kampanju, čudna mi je ekipica malo, očalinko mi dizo jetru čitavu kampanju :)). Napucavanje mi je nekako realnije od MW-a, jedino što po meni saka je taj neki okus neispoliranosti same kampanje i filinga poludovršenosti te radnje, ko da im nije to bilo bitno, misliš šteta jer kampanja i ovakva je strašan potencijal. Malo mi sakaju tipovi oružja, no dobro picajzlim malo, te nisam primjetio neku duljinu kampanje koju su najavljivali, čini mi se malo mrvicu dulje nego MW2, isto šteta... Ocijena: 88 Poslje multi nabacim