Počinjem franšizu sa Utah Jazzom.
Pošto što sam kupio original i nakon što sam bezuspiješno pokušao pokrenut svoj stari save sa "jogurt" verzije, koji mi se na kraju i koruptirao.
Čim sam krenuo iznova, a nisam htio opet ponovo s Netsima, imao sam viziju u glavi kako bi trebao izgledat sastav koji će jurišat na svoj prvi NBA naslov.
Naslov koji je izmakao velikanima poput Karla Malonea i Johna Stocktona.

Ideja je bila napraviti momčad sa mladim valovima koje će bodriti stara garda veterana NBA lige.
Doveo legendu Jazzera, već pomalo frustriranog u Brooklnyu Derona Williamsa, Pierca, Webstera i Nenea iz Washington Wyzardsa.
A najveće nade polažem u Drummonda kao glavnog centra. Allen je upotrijebljiv i na SF, kao i Nene kojeg mogu koristiti kao podršku Drummondu i Blatcheu.
Pa uz mlade Burkea, Drummonda, Burksa, Acya i Webstera, stoje veterani Carter, Ray Allen i Paul Pearce koji su pristali na pakt 1+1 sezone.
PG - Williams, Burke
SG - Burks, Allen, Carter, Blue
SF - Pierce, Webster, Novak
PF - Nene, Acy, Gooden III
CF - Drummond, Blatche
Savršena momčad, baš po mojem chefu.
A za sljedeću godinu ovisno o uspijehu u regularnom dijelu i situaciji u playoffu, će se posegnut za MVP kandidatom.
Uz prekaljene i preiskusne veterane, mladostu u Burksu i Burkeu bi trebala biti od presudne važnosti.

Odmah nakon prve utakmice u EnergySolutions Areni dobio sam strahopoštovanje prema svojoj momčadi.
Je u domaćinstvo došao je potencijalni kandidat za NBA naslov, Houston Rockets sa savršenom petorkom i osjetno jačom ekipom nego lani.
Veliku većinu utakmice stizao rezultat da bi na kraju uspio izvuči OT i u produžetku pobjediti sa 128:123

Savršeno otvaranje sezone pobjedom protiv velikih favorita.
Nene i Drummond su čudo pod košem. Skakački gotovo savršeni. Kombinirano 31 koš njih dvojica.
Moglo bi se reći da je Houston izgubio bitku u skakačkom dijelu...
Andre Drummond “Big Penguin”...