akcija, Tripwire InteractiveDatum izlaska: 24.07.2025.
akcija, Dark Point Games S.A.Datum izlaska: 28.07.2025.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Neznan koju igru da fps igru da uzmen. Igran većinom igre tipa kantera,nikakva svemirska sranja.
Dvoumim se. Hoću li kupiti Far Cry 4 ili Far Cry Primal ili oboje? Čitao sam da je Primal mapa gotovo ista kao i mapa Far Crya 4 pa me zanima koja je bolja ili da odigram jednostavno obje? :) Također me zanima isplati li se uopće kupiti Far Cry 4?
Pozdrav ljudi, dakle ovako.. Trebam pomoc. Uskoro kupujem jednu igru, no ne mogu se odluciti, da uzmem Uncharted 4 ili da prednarucim overwatch? Mislim Overwatch sam igrao open betu i stvarno STVARNO sam uzivao. Igra je odlicna po mom misljenju. S druge strane, Uncharted je vizualno najbolja igra dosada, a i imam prva 3 dijela pa bi zelio i preci 4. dio da zavrsim serijal :3 Btw Uncharted mi je jedan od najdrazih serijala uopce.. Stvarno se ne mogu odluciti, Uncharted ili Overwatch? Molim vas pomocccc :S
Citat: donmate - 16. Svibanj, 2016., 21:08Dvoumim se. Hoću li kupiti Far Cry 4 ili Far Cry Primal ili oboje? Čitao sam da je Primal mapa gotovo ista kao i mapa Far Crya 4 pa me zanima koja je bolja ili da odigram jednostavno obje? :) Također me zanima isplati li se uopće kupiti Far Cry 4?Ja tebe ne razumijem.. Kaže da se dvoumiš i onda kažes kako možeš oboje.. Pa šta onda razmišljaš kad možeš oboje? Tvoje pitanje nema smisla..