HCL.HR

Silent Hill: Homecoming

• 162 Odgovora
  • 42635 Hitova
*

lovac

• *
  • 90
  • Angel of Retribution
Re: Silent Hill: Homecoming
« Odgovori #105 : 14. Studeni, 2008., 22:36 »
Imam PC verziju. Igrao sam nekih sat-dva. Igra je definitivno bolja od četvorke, jedine zamjerke idu na novi sustav upravljanja koji je sad kao normalan TPS i zbog toga se dosta izgubilo na atmosferi i efektu straha. Zanemarivši to mogu reći da smo nakon četvorke dobili dostojnog nasljednika Silent Hill serijala. Grafika je dobra(ništa posebno prema današnjim standardima i najbolja u Silent Hill-u, no grafika tu nikada nije ni bila pretjerano važna). Zvuk je standardno majstorski odrađen i pridonosi atmosferi premda mi se čini da je glazba malo pretiha čak i kad ju stavimo na max. Borba, e sad nekome će pasati udaranje po mišu, a nekom (kao i meni) će nedostajati stari sustav. Grafika je bolja, zvuk standardan, priča sasvim solidna. Svakako odigrajte, dvojka i trojka ostaju nedodirljive, ali petica je dobra na svoj način. Fanovi naprijed!

*

Pičkica

• 736
  • Prince`Charming
« Odgovori #106 : 14. Studeni, 2008., 23:56 »
Hvala na infu, moga bi ovo probat, čisto jer sam fenboj serijala.

*

lovac

• *
  • 90
  • Angel of Retribution
« Odgovori #107 : 15. Studeni, 2008., 10:21 »
Svakako javite svoje dojmove kad nabavite

*

Armor

• 3814
« Odgovori #108 : 15. Studeni, 2008., 10:28 »
Idem i ja skidat :thumbs:
Hvala na informaciji.
Nije bilo na nforce pa nisam znal da je vani za PC :(
Vidim da ima na Demonoidu....

*

lovac

• *
  • 90
  • Angel of Retribution
« Odgovori #109 : 15. Studeni, 2008., 12:18 »
Došao sam u Silent Hill i kako duže igram igra postaje bolja

« Odgovori #110 : 15. Studeni, 2008., 13:05 »
jel treba znat priču da bi mogo igrat :(

*

Under

• 1819
  • Bwaaaah!
    • SH Memories
« Odgovori #111 : 15. Studeni, 2008., 13:08 »
Ne ljubavi. Priča je zasebna, iako kao kao i uvijek ima nekih referenci na prijašnje nastavke. Možeš bez problema zaigrati.

« Odgovori #112 : 15. Studeni, 2008., 13:09 »
onda dobro ==D

*

lovac

• *
  • 90
  • Angel of Retribution
« Odgovori #113 : 16. Studeni, 2008., 12:18 »
Naišao sam na prvu stvar koja me jako smeta. Neću reči gdje zbog ljudi koji će tek zaigrati, ali napadne me oko desetak brzih spodobi, i jedna veća, a rješim ih 3-4, bježanje se ne isplati jer puno puta blokiraju uski prolaz pa je jedino rješenje borba. Mislim ono, pa nije ovo Resident evil, nego Silent Hill u kojem bi se trebali bojati nepoznatog, a ne koliniti sve i na svakom koraku

« Odgovori #114 : 22. Studeni, 2008., 01:36 »
HEJ. KAKO SE SEJVA OVA IGRA? ==D

ono, jebote isus u kurac, igram onaj prvi level, save point svake 2 sekunde. Dođem u onaj gej grad i igram sat vremena, nisam vidio nijedan save. i onda mi se krešala. jebeno.  :thumbs:

I da, živcira me ta neka priča u tom SH. Ono, lik dođe u grad u kojem nema nikoga, stara mu je onak poluluda i u podrumu ga napadaju čudovišta. Ali hej, nije to njemu niš posebno čudno. I odkud ta čudovišta sad? šta je to? ;( nervira me ta ravnodušnost  :wildboy:

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #115 : 22. Studeni, 2008., 01:57 »
Tip je vojnik.
Njemu je to normalno.

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #116 : 22. Studeni, 2008., 02:16 »
Naišao sam na prvu stvar koja me jako smeta. Neću reči gdje zbog ljudi koji će tek zaigrati, ali napadne me oko desetak brzih spodobi, i jedna veća, a rješim ih 3-4, bježanje se ne isplati jer puno puta blokiraju uski prolaz pa je jedino rješenje borba. Mislim ono, pa nije ovo Resident evil, nego Silent Hill u kojem bi se trebali bojati nepoznatog, a ne koliniti sve i na svakom koraku

Ae, gledao sam video recenziju kad je igra bila izišla, i baš to je najveća zamjerka igri.  :wildboy:

ono, jebote isus u kurac

:wildboy:

*

lovac

• *
  • 90
  • Angel of Retribution
« Odgovori #117 : 23. Studeni, 2008., 13:40 »
Tko je došao do one zagonetke u crkvi gdje treba poslagati one simbole na orgulje? Imam problem jer ih poslažem i ništa se ne dogodi, već sam poludio i morao provjeriti u walkthroughu. Kad ono vidim da je stvarno dobro kako sam ja napravio, a ništa se ne događa.... Bug ili?

*

lovac

• *
  • 90
  • Angel of Retribution
« Odgovori #118 : 23. Studeni, 2008., 15:15 »
Rješio sam problem. Evo sad sam prošao igru, unatoč borbi ostavlja dobar osjećaj.

« Odgovori #119 : 23. Studeni, 2008., 20:45 »
kako me iritira kad igre s prelošom grafikom brejkaju  :wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9