Očito sam samo ja napaljen na ovu igru

Odigrao upravo demo i igra stvarno valja. Drugačije nego prošli Tomb Raideri u dosta stvari. Dosta promjenjeni pokreti, izgleda sve realnije malo. Doduše ima malo bugova pri hodanju koji u početku smetaju. Lara se zna zablokirat jednostavno ma što god vi stisnuli...
Ipak, kad se uhodate takvih problema nema jer jednostavno znate što trebate raditi da bi igru igrali fluidno... Grafika je stvarno odlična i igra je fino optimizirana.
U našu screenshots galeriju uploadao sam 8 screenshota poslikanih iz demo verzije pa si bacite pogled:
http://www.hcl.hr/galerija.php?select=0&TekstID=447Atmosfera je opet tu, prašuma,tigrovi, šišmiši itd...Da sad ne spoilam baš sve, igra ima stvarno puno lijepih novih stvari, a vidi se i da je naglasak na jumping i ostalim zagonetkama ( jumping zagonetki doduše ima najviše u ovome demou ), a možda malo manje na samoj akciji, pucanju itd. Ipak, na kraju ima i pucanja i zagonetki, ali u jednom pravom omjeru, tako da je ovo svojevrsna mješavina između old school Tomb Raidera od Core Designa i novijih naslova od Crystal Dynamicsa.
I da demo nije pretjerano kratak pa ako volite TR, skinite si ga u svakom slučaju.