Za multigradsku suradnju traži se sljedeće: ( za jedan film )
- 1 kadar u trajanju 20 min +, statičan, total ili polutotal, rakurs gornji ili normalni
Što to znači?
Dakle ovako, ovaj film je baziran na naraciji, koristit ću chroma keying i dojam prolaska velike količine vremena. 20 min ili više (što više po mogućnosti) će se svesti na 10-ak sekundi i manje (uz malo efekata i ako je kadar dovoljno širok može se postići i dojam izmjenjivanja dana/noći).
U kratkim crtama, ovaj film je ljubavni, o čovjeku koji se zaljubio i postao besmrtan. Žena mu je umrla, i film su ustvari posljednji zapisi u dnevniku kojega je vodio stoljećima.
Tu će chroma i ovo ubrzavanje doći na snagu, ali moram vidjeti koliko je ljudi in da ih podijelim. Moderno doba nije problem snimiti ubrzano, jer već je i ubrzanih 10 minuta snimke Jelačićevog trga kaotično.
Više problema bit će sa starijim razdobljma i onim nešto kasnijim.
Zato bi trebalo vidjeti koliko ljudi sudjeluje, da ih se može podijeliti što pravilnije.
Za mjuzu nema brige, ima ljudi koji će mi rado napraviti nešto za ovo, tako da je kopirajt riješen. Javne površine je isto tako dozvoljeno snimati.
Što se tiče ovog ixy što si rekao, tome nema mjesta u ovom projektu.

Svaki kadar koji mi je potreban iz drugih gradova će u finalu trajati svega 10, 15, možda 20 sekundi, što je nedovoljno da itko od vas kroz to vrijeme iskaže neku svoju ideju.
Ali samim ovime, ako interes bude na razini, možemo smisliti i druge stvari pa međusobno izmijeniti materijale. Smatrajte Zadar pokrivenim.
Hm trajanje nije definirano na festu koliko znam, al ono, ovo moje ne bi trebalo prijeći 10 minuta.