@karlo
Ma ionako sam ovdje bio zbog postova par ljudi (duje, ti, nub, grgur, depresija i još možda par ljudi koji nisu điz :hiha :), koda me boli kurac šta par ljudi misli o mom
ukusu lol.
Napišem zašto mi se ne sviđa 2001, facin odgovor isti kao i za svaki moj (film related) post. "Ti si filmski analfabet". Ali ne neznalica - ANALFABET. Jer je bolje kad se tako izraziš, kužiš? Daje na važnosti i izgleda kao da znaš o čemu pričaš.
Ali ono....ovdje su većina ugledni filmski kritičari sa završenim akademijama pa samo napišu "film je dobar, ti nisi" i to je dovoljno.
I zapi oću recenziju Sharktopusa na bbqu.
@faca
Prozvao iz random razloga? Rekao sam samo da sam znao da će tebi to biti dobar film (ili nije?) jer poznajem tvoj ukus (a mislim da sam i prije čitao da ti je najbolji ikad...kad je bio na hrtu prije nove godine ili tako nešto). Tebe to vrijeđa ili šta? Ako da - sorry ono. Ne vidim u čemu je problem ako je meni npr. film govno ali ga preporučim frendu jer znam da je to njegov stil.
edit:
JA DAMIR, KOLIČINA UMJETNIČKE VRIJEDNOSTI NEKOG DJELA JE PROPORCIJONALNA KOLIČINI SATI KORIŠTENJA FOTOŠOPA
To je to, to sam čekao...totalno potrebno i istinito

Ne čekaj, nije.
edit2:
pročitao prije edita
edit3:
jebem se nesposobna...briši gornji pls
edit4:
PODSJETNIK SEBI - CITIRAJ NIJE UREDI
sry mod