Meni dobra epizoda. Doduše, pročitao sam neke mega spojlere dok sam čekao da se skine i nadao sam se da će sve to bit u jednoj epizodi i da će počet eksplozivno, a nije bilo ni probližno tome. Al ajde ok, nerealna očekivanja, više smisla ima da cijelu sezonu vrte oko toga.
Jaime se ošišao, to mi je odmah zasmetalo nez
Sansa mi užasno ide na jetra kad će nestat više kriste. Na svu sreću Arya je napokon ubila. Još je osvetu dobila, malo je to sve krinđasto bilo, al sve mi se više sviđa, napokon pravi nasljednik kuće Stark, napokon razlog da me imalo boli briga za njih. Nisam ubrao bmarasovića u epizodi, mislim realno,, nisam ni očekivao da oću, al sam se u jednom trenutku sjetio, pa sam kao obraćao malo pažnju.
E da, Oberyn je kulan novi lik. I to je to nekako... Ustvari mi se najviše sviđa što me opet nabrijalo na GoT. Nisam čitao knjige, nit me baš vuče da ih čitam, znam samo stvari iz serije i to sam već neke stvari pozaboravljao skroz, pa tako nisam baš bio ni zagrijan na novu sezonu. Ono kao gledat će se, al nisam brojao dane do početka. Sad me opet uvuklo, jedva čekam iduću epizodu. Da sam bar ustvari odolio hajpu dok sve izađu, pa u komadu pogledao.