HCL.HR

Anime

• 1228 Odgovora
  • 239460 Hitova
*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
Odg: Anime
« Odgovori #810 : 03. Ožujak, 2012., 13:22 »
Panty & Stocking with Garterbelt?

Nova GAINAX-ova serija od 13 ep.
Nisam još gledao, ali izgleda luckasto.
« Zadnja izmjena: 03. Ožujak, 2012., 13:24 black_out »

« Odgovori #811 : 04. Ožujak, 2012., 10:17 »
Madoka.

*

Grzi

• *
  • 41
« Odgovori #812 : 06. Ožujak, 2012., 08:50 »
Imaš kakvih još dobrih filmova (nemoj samo one standarne, tipa od Ghibli nešto, itd) :D

baš sam nedavno razmišljao o nekakvim must see anime filmovima, evo ti moja lista, bolja od ijedne na koju ćeš naletjeti jer nitko ne zna više o animeima od mene ;__;, naravno, pretpostavlja se da si miyazakija i satoshi kona gledao sve:

akira, ghost in the shell 1 i 2, the girl who leapt through time, wings of honneamise, angel's egg, beautiful dreamer, macross: dyrl, dirty pair: project eden, memories, patlabor 1 i 2, metropolis, sword of the stranger, one piece movie 6 i 9, jin-roh, mobile suit gundam movie trilogy, the disappearance of haruhi suzumiya (moraš pogledati seriju da bi skužio film, to je možda problematično, al isplati se), robot carnival, you are umasou

otprilike to

*

n00b

• 609
« Odgovori #813 : 06. Ožujak, 2012., 11:16 »
Angel's Egg spada pod must-see anime?

Mislim nisam nešto puno animea gledao, ali Angel's Egg mi djeluje ko neki izgubljeni eksperiment kojeg ne znam bi li ikom preporučio. Meni se sviđa doduše.

« Odgovori #814 : 06. Ožujak, 2012., 16:16 »
Nezz, mozda da Psajdak pogleda, mogo bi ti on mogao nesto slicno preporucit zbog veceg opusa odgledanog animea.  :wildboy:
To velik broj pogledanih animea ti jako malo utječe na bilo šta - eventualno te malkoc očeliči da ne budeš baš sad svime turbo impresioniran i da ne daješ maksimalne ocjene na sve šta je Miyazakijevo ili kakti duboko i misteriozno.

U biti, kad je do animea, preporuka nečeg sličnog u žanru malo znači, budući se sve svodi na kako je to sve to predstavljeno, jel.

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #815 : 06. Ožujak, 2012., 16:42 »
Bla bla. Pogledaj mrtvi Redline.  :ementaler:

« Odgovori #816 : 06. Ožujak, 2012., 18:31 »
Gigantski televizor mi treba na popravak (mislim da je samo do nečega sa strujom), a on mi je nekako najdostojniji za gledanje stvari s divljom animacijom u punoj rezoluciji sa zvjerskim bit rejtom.  :wildboy:

Plus, trebao bih i Travu prije toga da riješim; ako se ne varam, duhovno je povezana s Redlineom.

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #817 : 07. Ožujak, 2012., 01:58 »

Plus, trebao bih i Travu prije toga da riješim; ako se ne varam, duhovno je povezana s Redlineom.

Od 5 likova iz Trave, ravno 2 lika se pojavljuju u Redlineu. Doslovno.

Mislim, ok je Trava, ali je vise onako art OVA nego prava prica i tako to.
Pogledao sam nakon Redlinea i realno se vise karakterizacije ta dva lika obavi u Redlineu nego u Travi. I sporedni likovi su u Redlineu.
« Zadnja izmjena: 07. Ožujak, 2012., 02:00 Yuri »

« Odgovori #818 : 08. Ožujak, 2012., 02:51 »
Nego da se vratimo onom najbitnijem...

*

Cobalt

• 901
« Odgovori #819 : 11. Ožujak, 2012., 14:00 »
Reinhardo psajdače. :D

@grzi: evo par tih animea sam stavio na download. ty  :piva:

« Odgovori #820 : 20. Ožujak, 2012., 11:47 »
http://www.project6.hr/sinkronizacije/pokemon

:ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:

Ash: Saša Buneta - prvi hrvatski Ešov glas, kasnije zamijenjen Markom Torjancem  :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:

Iris: Jelena Majić - lijepa je

Cilan: Zoran Pribičević - ovaj je iz Zabranjene ljubavi, simpa lik

Jessie: Mila Elegović - ako se ne varam, Mila je uvijek bila hrvatska Džesi  :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:

James: Hrvoje Klobučar - isto i sa Džejmsom  :hug :hug :hug

Meowth: Sven Šestak - Mjaut je, čini mi se, kao i Eš, imao dva glumca. Dobro se sjećam prvog glasa, ali nisam siguran je li to bio Sven Šestak...  :solidus:
EDIT: (makar još nisam ni postao post prvi put) Sven Šestak je već bio Mjaut, tj. njegov drugi glas.
Prvi je bio Pero Jurčić.  :piva:

Uvodnu  pjesmu pjevaju: Jacques Houdek i Andrea Čubrić  \:D/
Žak obećava, makar će ona prva koju je pjevao Ervin Baučić uvijek biti najpresavršenija anime uvodna pjesma ikad, čak i ako je direktan prijevod engleske verzije.

Šta da kažem, anime ponovno vrijedi gledati, preodlično.
Jest da pratim Best Wishes (originalni naziv trenutne Pokemon serije) redovito čim se prevede nova epizoda, i navikao sam na japanske glasove, kao i imena, ali opet...

Saša Buneta, Mila Elegović, Hrvoje Klobučar...  :wildboy: :wildboy: :wildboy:
Presavršeno jebote.

Šteta samo što nema Broka, tj. bar se još nije pojavio, pa tako ništa od Igora Mešina.
Da ne spominjem da će biti sinkronizirane samo prve 24 epizode.

Misti, ljubav mog pubertetskog života, se najvjerojatnije neće ni pojavljivat', jedino možda kad se Eš vrati s trenutnog putovanja (još mu treba 2 bedža za Ligu  :hiha2:).
Prvi glas Jasne Palić Picukarić je bio Norio Wakamoto verzija hrvatske djevojke, no i Olga Pakalović, koliko je se sjećam je bila okej.
Volio bih da šmrkljavi japanci izvade pendrek iz šupka i vrate je ponovno kao glavnu likicu u sljedećoj seriji.  :kava:
I da joj ponovno glas posuđuje Jasna kad to sinkroniziraju.  :hug :hug :hug :hug :hug

Uglavnom, dobre vijesti.

« Odgovori #821 : 21. Ožujak, 2012., 01:53 »
Pitam se hoće li Ešovoj mami opet posuđivati Jasna Bilušić.  [-o<

« Odgovori #822 : 22. Ožujak, 2012., 11:11 »
Jebote, Roberta.  :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:

« Odgovori #823 : 18. Svibanj, 2012., 09:37 »
Jedva čekam Macross: Do You Remember Love? da izađe u ful hadeu.  :piva:

*

disc0

• 3069
« Odgovori #824 : 24. Svibanj, 2012., 21:03 »
Medju dobrim filmovima koji nisu od ghiblija ste pozabili ninja scroll koji je genijalan,dakle film, ne serija koja nije dobra!
I evo da kazem da sam probao pogledat blade anime i majko mila st je to lose, katastrofa dosadna isto tako i wolverine od iste kuce, ironmana sam pogledao ali ni on nije bas nesto, jos mi ostao x-men.......

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9