pa u principu je u pravu jedino ako si debil i gledaš rendom stranice, na 3 najveće stranice posvećene animeima (anidb, ANN i MAL) se ne nalazi među top naslovima, a dosta je novih naslova u top 10 na sve 3 liste (fullmetal alchemist brotherhood, steins gate, gintama, code geass), tako da njegova stavka o ponavljanju istih naslova već godinama ne drži vodu.
to je taj mindset još od prije koju godinu kad su ljudi srljali glupo ko kurac i uzdizali elfen lied jer je MRAČAN i BRUTALAN MRATEEE, al danas nitko neće preporučiti tu seriju, osim ako ne pričaš s debilima s crotakua naravno.
što se apollona tiče, da kraj je mogao biti bolji, al treba uzeti u obzir da je zadnja epizoda čitav zadnji volume mange, te su morali strpati oko 200 stranica u 20 minuta, što je poprilično sjebano. također, to je josei manga, japanke se pale na takva sranja.
mislim, zapravo je najuvredljivija ona "čekao sam ovaj dan" scena, to je trebalo biti izbačeno.
al u globalu sam zadovoljan serijom, zapravo jako zadovoljan, nedostajat će mi ful i dao sam joj 10/10, iako ću vjerojatno smanjiti na 9/10.
al da sam očekivao više, jesam, nisam mislio da će mi dvije serije biti bolje od nje - fate zero i tsuritama (gledaj to).