HCL.HR

Anime

• 1228 Odgovora
  • 239460 Hitova
Odg: Anime
« Odgovori #855 : 02. Srpanj, 2012., 14:15 »
Hvala. To mi se sada skida pa da znam.
Poslije toga je na redu Cowboy Bebop :thumbs:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #856 : 02. Srpanj, 2012., 14:42 »
pa u principu je u pravu jedino ako si debil i gledaš rendom stranice, na 3 najveće stranice posvećene animeima (anidb, ANN i MAL) se ne nalazi među top naslovima, a dosta je novih naslova u top 10 na sve 3 liste (fullmetal alchemist brotherhood, steins gate, gintama, code geass), tako da njegova stavka o ponavljanju istih naslova već godinama ne drži vodu.

to je taj mindset još od prije koju godinu kad su ljudi srljali glupo ko kurac i uzdizali elfen lied jer je MRAČAN i BRUTALAN MRATEEE, al danas nitko neće preporučiti tu seriju, osim ako ne pričaš s debilima s crotakua naravno.

Anidb ocjena: 7.5
MAL ocjena: 8.2

Ljudi po prirodi klikaju na prvih nekoliko rezultata za njihov pojam koji su ukucali, ne zato što su debili. Gledaju forume itd. a maltene svaka treca osoba ima Elfen Lied u svojih top 10 favorita. Isto kao sto imaju Naruto, FMA, Berserk, onog samuraja i gro drugih "stalno se vrte isti" animeja.

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #857 : 16. Srpanj, 2012., 23:16 »

Fate/Zero i Fate/Zero 2nd Season

Rula kristove. Preporuka i za one koji nisu anime-nastrojeni.

fate/zero OST 01 Point Zero

*

disc0

• 3069
« Odgovori #858 : 24. Srpanj, 2012., 10:46 »
Evo upravo pogledao Baccano! i Paranoia Agent, prvi odlican (premda mi u prvoj epizodi nista nije bilo jasno, al postaje sve napetije...) a drugi cisto OK, Sad se bacam po X-ti put na Cowboy Bebop (skinuo neku remastered verziju u savrsenoj kvaliteti od 13gb) da ne zaboravim....
E da pogledao i 009-1 koji mi je ono....meh...bezveze, malo naporan...
A onda sljedi par koje jos nisam pogledao: trigun, outlaw star, champloo samurai.

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #859 : 21. Kolovoz, 2012., 22:54 »

<3

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #860 : 22. Kolovoz, 2012., 08:29 »
 :ave:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #861 : 22. Kolovoz, 2012., 12:36 »
Šta?

*

n00b

• 609
« Odgovori #862 : 03. Rujan, 2012., 19:39 »
Gledam Full Metal Alchemist.

SPOJLERI

Prvih 10 epizoda su bile kul.
Drugih 10 slabije dosta, nisu se tukli uopće već samo vrtili neke dramske dijelove uglavnom.
Trećih 10 sad su opet više akcijski nastrojene i to je dosta zanimljivo. Umro mi je najdraži lik (Lust), očekivao sam malo više od nje. ALI MOŽDA NIJE MRTVA. Nešto.

Sve u svemu variraju dosta te epizoda. Ima zbilja duhovitih i smiješnih dijelova, ima i napetih, al ima i totalne tlake za gledati... Kad pogledam do kraja, ako jest tih 50 epizoda KRAJ, onda ću znati sviđa li mi se ili ne. Zasad je ajd, želim pogledati do kraja.

KRAJ SPOJLERA

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #863 : 03. Rujan, 2012., 20:09 »
Koji FMA?
Brotherhood ili onaj prvi?

Jerbo, Brotherhood neusporedivo bolji.

*

n00b

• 609
« Odgovori #864 : 03. Rujan, 2012., 20:14 »
SPOJELRI

Pa ne znam, ovdje su dva brata koji cijelo vrijeme žele povratiti svoja tijela. U prvoj epizodi razludi onaj alkemičar koji kontrolira vodu pa ga jedva spriječe, razruši pola grada. Onda u kasnijim epizodama idu ekspozicije i backstory, svako toliko su flešbekovi i bla.

Ma ok mi je generalno, samo ono, realno gledam jer želim gledati kako se mlate. Ok su ti dramski dijelovi al malo mi se previše ponavljaju. Doduše u animeima je često to utvrđivanje motiva.

Ček, ovih 50 epizoda je to prvo i ONDA još ima Brotherhood?

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #865 : 03. Rujan, 2012., 20:19 »
počeo gledati one piece, nakon tjedan i pol došao do 145 epizode  :wildboy: :wildboy: :wildboy:

*

Yuri

• 1733
  • Feeeeejk
« Odgovori #866 : 03. Rujan, 2012., 20:30 »

Ček, ovih 50 epizoda je to prvo i ONDA još ima Brotherhood?

Ne, ne nastavljaju se jedni na drugog.
Originalni FMA je napravljen 2004.
Tad manga jos nije zavrsila, pa je serija zavrsena brzinski sklepanim krajem.

FMA: Brotherhood iz 2009. je zapravo remake originala koji je ukomponirao kompletnu pricu iz mange, tako da ima bas kraj kako spada i to sve.

Cini mi se da ti gledas Brotherhood zapravo. Originalni FMA je poceo drukcije malo.

Brotherhood ima dobrog mlacenja, Wrath pogotovo rula borbama i samom pojavom, ali ima malo vise drame nego vecina takvih animea.

Ako hoces nesto fokusirano na mlacenje(a da i dalje rula): http://myanimelist.net/anime/263/Hajime_no_Ippo
« Zadnja izmjena: 03. Rujan, 2012., 20:34 Yuri »

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #867 : 03. Rujan, 2012., 21:50 »
počeo gledati one piece, nakon tjedan i pol došao do 145 epizode  :wildboy: :wildboy: :wildboy:

Do dana današnjeg najbolji shounen koji sam gledao. Nisam još niti jedan anime vidio koji može 500+ epizoda biti više manje konstantno dobar.

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #868 : 03. Rujan, 2012., 21:55 »

Do dana današnjeg najbolji shounen koji sam gledao. Nisam još niti jedan anime vidio koji može 500+ epizoda biti više manje konstantno dobar.
i što je naj(gore)bolje, jednostavno možeš pogledati 5-6 epizoda zaredom bez zamora, nastavim li ovim tempom pogledat ću ga do kraja 9 mjeseca  :thumbs:

jesi ti ispratio sve epizode do zadnje ili, trenutno sam došao do onog lebdećeg grada, je li i poslje zanimljivo?

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #869 : 03. Rujan, 2012., 22:11 »
Gledao sam do ~400. epizode, +/- 50, ne sjećam se točno kamo sam stao. Nakon tih 400tinjak sam krenuo pratiti mangu, jer sam došao do kraja onog što je do tad izašlo u animiranom obliku.
Sve valja, izuzev možda par epizoda između arcova. Fora s animeom je što su arcovi više manje standalone, pa su tim više zanimljivi. Čak i ako ti dosadi možeš stati bez nekog osjećaja gubitka.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9