HCL.HR

Anime

• 1228 Odgovora
  • 239464 Hitova
Odg: Anime
« Odgovori #285 : 02. Studeni, 2009., 19:20 »
700+ animeja si pogledao,daj mi reci od kuda ti toliko vremena ?  :wildboy:

jel se to meni čini ili na listi nemaš wolfs rain ?

« Odgovori #286 : 02. Studeni, 2009., 19:39 »
100 dana ti je trebalo  :ave:

« Odgovori #287 : 03. Studeni, 2009., 02:59 »
Pa, na toj sam stranici registriran oko 2 godine + ne radi se tu samo o serijama.
Dosta je tu kratkih petominutnih glazbenih speciala, a i filmova.

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #288 : 03. Studeni, 2009., 18:14 »
I za seymoura, ovdje ti je popis svih stvari koje sam završio, pa pogledaj. Devetke i desetke boguju.

Final Fantasy VII - Advent Children    8    Movie    1
Final Fantasy VII - Advent Children: Complete    9    Movie    1

Ne znam po kojim kriterijima je govno od ACa 8ica. Complete nisam gledao, niti mislim, al sumnjam da je puno bolji.
Realna ocjena max. 4/10

:wildboy:

@Seymour - nema ničeg boljeg od TTGL. Al ono, pogledaj ZOE Idolo i Dolores ako nisi, onako, fore radi. Ak hoćeš kakvu kul toplu dramicu baci oko na Planetes.

« Odgovori #289 : 03. Studeni, 2009., 18:36 »
TTGL saka mrtvo govno na križu poradi zadnjih 30 sekundi animea. Al dobro.

Ne znam, zadnje što sam gleda je REC prije misec dana, 10ak epizoda od 10ak minuta, pretopla slatka pričica o početku jedne romanse. Preporuka :(
I Psajdak, ono dvi epizode nekog animea sam stavio na čekanje ka, to ću sljedeće odgledati. Koliko bi epizoda tribalo biti toga ? :(

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #290 : 03. Studeni, 2009., 19:34 »
Kaminin otac. Motivira Kaminu da probije strop i dođe na površinu. Ostaje na planeti. Mrtav. Zaboravljen.
Kamina. Motivira Simona i dio ljudskih pobunjenika da pobjede Spiral Kinga i krenu u izgradnju civilizacije. Ostaje na planeti. Mrtav. Zaboravljen.
Simon. Motivira cijelu ljudsku rasu da krenu u istraživanje svemira. Ostaje na planeti. Živ, al kao i ona dvojica prije njega - zaboravljen.

Kraj rula, hejteri mutavi.  :wildboy:

« Odgovori #291 : 03. Studeni, 2009., 19:35 »
 :hihi: :ave: :ave:

« Odgovori #292 : 03. Studeni, 2009., 19:41 »
Da hej, jedina je razlika što je Simon zapravo napravio nešto konkretno za razliku od njih, dalje i sam kažeš nije umra, JOŠ BOLJE zapravo, spasio je galaksije, uljepšao milijarde života, vratio ljepotu u svemire i onda HEJ, najbolje bi bilo da mu uzmu ljubav života, djevojče za koje se zapravo borio da je spasi na kraju od svega i da ostatak izmišljena života provede u tihoj bezrazložnoj bijednoj agoniji.
STVARNO SUPER POETIČAN I SMISLEN KRAJ.

Ne rula ni malo i zapravo je čitav anime govno radi toga. Sentimentalac sam, jebiga. :wildboy:

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #293 : 03. Studeni, 2009., 19:43 »
KOJI VAM JE KURAC ŠTO SPOJLATE!!

A ček, to je anime.  :wildboy:

:hiha:

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #294 : 03. Studeni, 2009., 19:48 »
Sereš, i to dobro znaš.
 :wildboy:

Cijeli anime ima ponavljajuće uzorke, od toga, kombiniranja robota, preuzimanja većih brodova, rasta Gurren Brigadea pa sve do uporabe GigaDrillBrakera i onih ostalih "imam-retardirano-ali-fora-ime-udarca".

@MIČ - to se ne gleda radi priče, gleda se radi ogromnih robota koji se bore u svemiru i bacaju galakasije kao da su šurikeni.  :hiha2:

EDIT: Dok u pozadini svira KOMBINACIJA REPA I OPERE.  :approve
« Zadnja izmjena: 03. Studeni, 2009., 19:51 black_out »

« Odgovori #295 : 03. Studeni, 2009., 19:54 »
KOJI VAM JE KURAC ŠTO SPOJLATE!!

A ček, to je anime.  :wildboy:

:hiha:

:hihi:

Ne bleki, zato se gleda DREGON BOL.  :hiha:
Mislim, nisu roboti, al ko da jesu. Lete i tuku se. I to onak... mega.

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #296 : 03. Studeni, 2009., 19:54 »
Ne.

« Odgovori #297 : 03. Studeni, 2009., 19:57 »
Ne serem, anime je mrtvo govno. :wildboy:
Ono, da su se držali tog mrtvog uzorka i da je Simon na kraju umra reka bi IMA NEKAKVA SMISLA nevidljiva paterna, simbolika i sranje, ALI NE, Simon preživi i desi mu se onak, sranje, bez razloga. :wildboy:
Znam da je to samo ANIME i baš zato nisu trebali mudrovati sa takvim mrtvim govnom od kraja, kad netko spasi galaksije od izumiranja, prođe pun kurac kvazikozmičkih borbi za dobrobit svih univerzuma očekuješ i LOGIČNO je da živi sretno do kraja života. ALI NE :wildboy:

Eda, gori kraj ima možda jedino NGE, pri tom mislim na End of Evangelion. Gadnije i negledljivije govno nisam gledao od.. pa od kraja TTGL. :wildboy:

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #298 : 03. Studeni, 2009., 20:13 »
Ok.

« Odgovori #299 : 03. Studeni, 2009., 20:14 »
Pobeda. :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9