RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
kaj si to onda uopče spominjo :tired:
Citat: KingMortal - 23. Studeni, 2006., 21:22kaj si to onda uopče spominjo :tired:Isto zakaj sutra nemamo škole. Pravo pojedinaca da odlučuju o stvarima koje su prevelike za njih. Capish? Capish? naranča.
jer je gengsta...(((sad nema vremena da priča priče...mora da zaradi za život, mora da dila krek...
Zabavno izgleda.I izlazi na moj ročkas. :dancing:
Citat: Pilip - 23. Studeni, 2006., 10:38Zabavno izgleda.I izlazi na moj ročkas. :dancing:a moj je dan prije :dancing:Ovo je jadno.. neznam, mislim da ce jso 10 filmova barem izac napisanih po knjizi na kopiju LOTR-a..
Citat: blaster32 - 24. Studeni, 2006., 13:03Citat: Pilip - 23. Studeni, 2006., 10:38Zabavno izgleda.I izlazi na moj ročkas. :dancing:a moj je dan prije :dancing:Ovo je jadno.. neznam, mislim da ce jso 10 filmova barem izac napisanih po knjizi na kopiju LOTR-a..Ocemo skupa slavit?Ocemo?Ocemo?Ocemo?Necemo. :tired:BTW Anthrax se ne javlja nakon owna. :dancing:
lotr nije sranje. fantasy knjige rulaju.HP rulaeragon bi mogao rulat.....isuse bože, sad se sjetih :naughty: nečeg...prekul....fala x na ideji... dovraga nekaj fakat pomislim da sam genije.
dovraga nekaj fakat pomislim da sam genije.
Citat: beaver hunter - 24. Studeni, 2006., 19:47dovraga nekaj fakat pomislim da sam genije.al nisi :-(