HCL.HR

Horori

• 102 Odgovora
  • 18703 Hitova
*

Gery

• **
  • 218
Re: Slagalica strave!!
« Odgovori #15 : 05. Veljača, 2007., 10:56 »
 :ave:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #16 : 05. Veljača, 2007., 13:14 »
Osim Ptica i The Thinga. :wildboy:

hej pilipe mogu li i ja biti tako underground poput tebe?  :w3dran:

Ne.

*

Điz

• 626
  • On je svugdje
« Odgovori #17 : 05. Veljača, 2007., 14:38 »
najuber topic ikada :hihi:

*

Weky

• 3648
  • w00t!!!!!11
« Odgovori #18 : 05. Veljača, 2007., 16:25 »
Najbolji horor svih vremena!!

nisi ti gledao horror u životu, ako ti je ovo sadističko preseravanje imalo dobro

*

Lich

• **
  • 487
« Odgovori #19 : 05. Veljača, 2007., 19:08 »
Najbolji horor svih vremena!!
Jeste gledali treći dio?
Kako vam se svidja?

Gledao sam samo drugi dio i bio mi je ok . Volio bih ti preporučiti još par po meni odličnih horora  :ementaler:

- The Exorcist (meni najbolji)
- Rose Red
- Halloween
- Rosemary's baby
- The Shining
- Texas Chainsaw Massacre (2003)

Pogledaj ako možeš nabaviti seriju It .

« Odgovori #20 : 05. Veljača, 2007., 20:22 »
 Meni je to predobar serijal, stvarno ideje su mi super. To je radio neki bolesnik, definitivno. :) Za sada ima 3 dijela, ja sam ih pogledao sve. Najbolji...hmm...tesko. Svaki mi je dobar. Da mi prvi dio nije bio cijeli izspoilan prije gledanja vjerojatno bi mi taj bio i najbolji. A sada i vama mali spoiler :) - prema zavrsetku 3. se da zakljuciti kako ce nam doci i 4. dio. Mislio sam si prvo i da je 2. dio vec puno, 3. previse, a sad jos i 4... Samo da i taj bude dobar. Jel ono, meni se serijal svidio. Makar ga ja ne smatram hororom. Tj. horor je, al ono...nije cistokrvni. :)

*

BenXXX

• Gost
« Odgovori #21 : 05. Veljača, 2007., 20:25 »
onak TCHM po meni uopće nije horror već nešto poput Sawa, tj. kak je Weky reko; sadističko preseravanje koje je usput po istinitom događaju.. recimo, na svojoj listi nisi stavio The Ring (obje verzije), The Ring 2 te oba dijela The Grudgea (s tim da je isto japanska strašnija verzija).. to su pravi horrori koji te mogu prepasti i još te drže svojim spikama sljedećih 7 dana :ementaler:

« Odgovori #22 : 05. Veljača, 2007., 20:30 »
joj daj molim te

te japanske preserotine su takve gluposti da to nije normalno  :w3dran:. Gomila loših fora koje se ponavljaju u svakom filmu.

*

BenXXX

• Gost
« Odgovori #23 : 05. Veljača, 2007., 20:33 »
da, i po tebi je saw horror, dok pravi horrori su preserotine.. the ring i the grudge barem pridržavaju elemente pravog horrora, a ovakvi filmovi su tu da ti zgade život! isto su dobri White Noise i Dead Silence

« Odgovori #24 : 05. Veljača, 2007., 20:34 »
nisam reko da su grudge, ring itd loši horori već loši filmovi  :ementaler:

« Odgovori #25 : 05. Veljača, 2007., 20:34 »
joj daj molim te te japanske preserotine su takve gluposti da to nije normalno  :w3dran:. Gomila loših fora koje se ponavljaju u svakom filmu.
Well, medu ljubiteljima horora su japanski horori jako cijenjeni. Stovise, slove za najbolje horore.

EDIT: Bit ce da ti ne volis zanr.

« Odgovori #26 : 05. Veljača, 2007., 20:35 »
to je samo zato jer su japanski  :ementaler:  :w3dran:

« Odgovori #27 : 05. Veljača, 2007., 20:38 »
 Bit ce da ti bas i ne volis sam zanr horora.

A sto se tice japanskih horora...ono par sto sam imao priliku gledat mi se svidjelo ( volim horore ) . Te Ringu ( am. Ring ) i japanska verzija Kletve su definitivno bolji od americkih verzija ( eto, tu jedna usporedba ).

« Odgovori #28 : 05. Veljača, 2007., 20:42 »
Ovako, gledao sam obadva ringa, prvi grudge, dark water i The Eye

od svega toga, najviše me se dojmio The Eye, tj jedini od njih nešto vrijedi. U svim ostalima vidi se golemo preuzimanje motiva iz prvog ringa koji je očito nekakav kamen temeljac japanskog horora.

*

Lich

• **
  • 487
« Odgovori #29 : 05. Veljača, 2007., 20:57 »
joj daj molim te

te japanske preserotine su takve gluposti da to nije normalno  :w3dran:. Gomila loših fora koje se ponavljaju u svakom filmu.

Slažem se . The Ring i The Grudge su loši filmovi , ulogu negativaca u oba filma imaju djeca duhovi . Saka :wildboy:

edit : nisam vidio da ste već toliko napisali  :w3dran:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9