RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: Ixy - 10. Listopad, 2009., 09:56Citat: beaver hunter - 08. Listopad, 2009., 13:56on smije. to mi je bratić pa mu dajem desetinu svoje reputacije. ergo, sad ima veći rep od 4/5 foruma. Znači ima 0.2 reputacije? Opet nemre jer ja imam 13. Al da, nisam pokušo jebat, nego sam bio outnumbered u glasanju za film. Niš dobro osim basterdsa ionak nije bilo, al ja sam htio ili Lopove ili Pelham 123. Al ekipa nije htjela jer hej, ta dva filma su obični filmovi s lopovima i teroristima, kao i miljon drugih, a ovo će bar bit zabavno. Rajt. jbga ..zajebancija nisam nis ozbiljno mislio. valjd nisi zlopamtilo Proklete žene i muškarci koji su zapravo žene.
Citat: beaver hunter - 08. Listopad, 2009., 13:56on smije. to mi je bratić pa mu dajem desetinu svoje reputacije. ergo, sad ima veći rep od 4/5 foruma. Znači ima 0.2 reputacije? Opet nemre jer ja imam 13. Al da, nisam pokušo jebat, nego sam bio outnumbered u glasanju za film. Niš dobro osim basterdsa ionak nije bilo, al ja sam htio ili Lopove ili Pelham 123. Al ekipa nije htjela jer hej, ta dva filma su obični filmovi s lopovima i teroristima, kao i miljon drugih, a ovo će bar bit zabavno. Rajt. jbga ..zajebancija nisam nis ozbiljno mislio. valjd nisi zlopamtilo Proklete žene i muškarci koji su zapravo žene.
on smije. to mi je bratić pa mu dajem desetinu svoje reputacije. ergo, sad ima veći rep od 4/5 foruma.
nešto što igrić brije da ima.