HCL.HR

Man of Steel

• 57 Odgovora
  • 9653 Hitova
*

Shazaam

• 2269
  • But it was so artistically done...
Odg: Man of Steel
« Odgovori #45 : 12. Lipanj, 2013., 17:50 »
Mnogo nepotrebne destrukcije, eksplozija i  nabacanih akcijskih scena bez ikakve posebnosti. 

Every Single Michael Bay Explosion

« Odgovori #46 : 12. Lipanj, 2013., 18:09 »
Armageddon je dobar (iako realno), prvi Transformeri su solidni, ali druga dva Transformera su smeće.
Island je toliko prd/10 da se ne sjećam ničega, Pearl Harbor je smeće.
Bad Boyse nisam gledao tipa deset godina, ali su mi bili okej. Ali sad bih ih vjerojatno mrzio.

:hiha:

*

Shazaam

• 2269
« Odgovori #47 : 12. Lipanj, 2013., 18:12 »
Armageddon je dobar (iako realno), prvi Transformeri su solidni, ali druga dva Transformera su smeće.
Island je toliko prd/10 da se ne sjećam ničega, Pearl Harbor je smeće.
Bad Boyse nisam gledao tipa deset godina, ali su mi bili okej. Ali sad bih ih vjerojatno mrzio.

To. :piva:

« Odgovori #48 : 12. Lipanj, 2013., 18:12 »
JEBEMU, U KRIVU SAM

« Odgovori #49 : 12. Lipanj, 2013., 18:44 »
:hihi:

Bad boys su najbolji film ikad. :hiha:

« Odgovori #50 : 12. Lipanj, 2013., 20:32 »
Bayov The Rock isto nije loš, čak i dobar. :hiha: Za MoS kažu da "ne zna želi li biti ozbiljan superhero film ili veliki akcijski blockubuster".

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #51 : 12. Lipanj, 2013., 20:35 »
ma libo me racku, rulat će :hiha:

*

Shazaam

• 2269
« Odgovori #52 : 12. Lipanj, 2013., 20:35 »
Bayov The Rock isto nije loš, čak i dobar. :hiha: Za MoS kažu da "ne zna želi li biti ozbiljan superhero film ili veliki akcijski blockubuster".
Baš naprotiv, kažu da drži savršen balans. Problem je u tome što previše puca na spektakularno i zbog toga ništa nije jedinstveno. Uz to je rečeno da ima previše likova.

« Odgovori #53 : 12. Lipanj, 2013., 20:39 »
A sad... previše likova je relativan pojam jer ima jednako puno likova ko i u originalnom, bar bi tako trebalo biti. Osim ako sad Snyder i Nolan nisu išli ubacivati neke dodatne od kojih eventualno može zbrka nastati. A za akciju u filmu kažu da je baš ono nagomilana bez predaha zadnjih 40 minuta. Ja gledam ovu subotu pa da baš vidim.

*

Shazaam

• 2269
« Odgovori #54 : 12. Lipanj, 2013., 20:53 »
A cek kak mislis :D?

Clark Kent - mali srednji veliki => Kal-El => Superman
Zod + njegova ekipa
Louis Lane
Jor El + Lara
Jonathan Kent + Martha
Rendom General
Rendom Dr. Znanstvenik
Rendom Urednik
and many more... :hiha:

Drugim riječima Superman kroz 3 različita života + ljudi kojima je okružen u jednom filmu.

« Odgovori #55 : 12. Lipanj, 2013., 21:03 »
Zaboravio si redakciju Daily Planeta sa Perry Whiteom.. :hiha:
Al imao je i stari film isto to, no valjda u puno manjim količinama, nez. Kao što kažem, vidjet ću još.

*

Shazaam

• 2269
« Odgovori #56 : 12. Lipanj, 2013., 21:20 »
Zaboravio si redakciju Daily Planeta sa Perry Whiteom.. :hiha:
Al imao je i stari film isto to, no valjda u puno manjim količinama, nez. Kao što kažem, vidjet ću još.
Pa da rendom urednik :D

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #57 : 15. Lipanj, 2013., 23:22 »
Ipak su očekivanja bila malo previsoka. Nekako sam očekivao da će suradnja Snydera i Nolana iskristalizirati film u rangu Nolanovih Batmana, ali ipak je daleko od te klase. Neke stvari u filmu su mi fenomenalno sjele kao objašnjenje postojanja kriptonaca i samog Kal-Ela te cijelkupan plot, no nekako mi je akcija zakazala i još nešto, ali nemogu dokučit što točno. Antagonista u vidu generala Zoda mi nikako nije sjeo, makar mi je Michael Shannon drag glumac. Dušbegast totalno i nimalo uvjerljiv. Roditelji po krvi i Clarkovi "usvojitelji" su odlično pogođeni i tu sam dosta zadovoljan. Znam da nisu mogli drugačije snimit, ali scene akcije su dosta loše barem po mojem ukusu, jer me nekako nervoziralo to konstantno kretanje po xy osi u svim smjerovima ikad u supersoničnoj brzini, nije to moja šalica čaja. CGI je odličan u svakom pogledu, ali i pomalo pretjeran. To su moje jedine zamjerke i dojam da nešto u filmu fali. Osvojio me humorom (ima par jako lajkabilnih scena), u mirnim djelovima atmosferom, glavnim (Henry Cavill fantastično odglumio čeličnjaka) i ostalim glumcima izuzev antagonista Zoda. Napravio je finu podlogu za daljne filmove, ali nadam se u budućnosti malo manje Michael Bay predloška. Drago mi je da nisam ostao razočaran s obzirom na prevelika očekivanja. Cinestar nije utjecao na ukupan dojam.

8 aka Osam.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9