HCL.HR

Najave filmova

• 1010 Odgovora
  • 136759 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
Odg: Najave filmova
« Odgovori #885 : 24. Ožujak, 2015., 17:53 »
prvi dio je ubjedljivo najbolji.

ovo si naučio na internetu?

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #886 : 24. Ožujak, 2015., 18:03 »
prvi dio je ubjedljivo najbolji.

ovo si naučio na internetu?
Kažem ti, prvi dio sam odgledao barem 3-4 puta i opet ću ga nekad, dok ostale samo jednom i nemam više želju. Nego, znaš li onu uzrečicu "kurva misli da su sve žene kurve"?

« Odgovori #887 : 24. Ožujak, 2015., 18:47 »
Nez, meni je prvi dobar (bio zadnji put kad sam ga gledao prije deset godina ili nešto) al ono,,, potpuno je proizvod svog vremena, def nije originalan lel.
Konvolutiran je na glup način i ima nula osobnosti i nekog šarma.

« Odgovori #888 : 24. Ožujak, 2015., 21:20 »
Ostali nisu loši ali oni su već klasično hollywoodsko štanjcanje filmova na sličan kalup gdje je samo važno da ima previše eksplozija i over-the-top akcije.

Ne bih se baš složio. Štoviše, jedan od razloga zašto volim ovaj serijal je to što bez obzira na suludost situacije, nikada ne pretjeraju i odvedu film u Michael Bay smjeru, već uvijek uspiju gledatelja natjerati da povjeruje u to što gleda. Gotovo da nema CGI-a, sve je praktično izvedeno i stvarno prekrasno snimljeno (POGOTOVO zadnji film, a koliko vidim i ovaj). Ghost Protocol je po meni baš savršen primjer kako izvesti odličan, zabavan akcijski film, i ne sumnjam da će novi biti drugačiji.

« Odgovori #889 : 16. Travanj, 2015., 19:16 »

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #890 : 16. Travanj, 2015., 20:30 »
dosta sam uživao.

« Odgovori #891 : 16. Travanj, 2015., 20:43 »
nisam baš uživao.

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #892 : 16. Travanj, 2015., 21:32 »
Uživao sam jedino u muzici (bude mi toplo oko srca kad god to čujem), ostalo se sve čini poprilično random.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #893 : 16. Travanj, 2015., 22:46 »
nisam baš uživao.

jesi li u pravom topiku? xDddd

*

disc0

• 3069
« Odgovori #894 : 17. Travanj, 2015., 09:23 »
Ocito sam ja jedini koji je uzasno napaljen na ovaj film :hiha:

Nakon ova dva teasera ja jednostavno nemogu docekat da to cudo vise dodje u kina (svaki teaser pogledao 20+ puta; da znam, bolestan sam u glavu, a sta cu, volim SW i napokon stize novi film :clap: ), a i onda ce se ekipa vjerovatno potuc za karte... :hiha2:

Oba Abramsova Star Drek filma su mi odlicni i bas su mi bacali na Star Wars-e, tako da sam poprilicno siguran da cu u ovom filmu uzivat :thumbs:

« Odgovori #895 : 17. Travanj, 2015., 13:05 »
+1 isto hype. Ne možda koliko i ti ali svejedno ga jedva čekam vidjeti.

Uživao sam jedino u muzici (bude mi toplo oko srca kad god to čujem), ostalo se sve čini poprilično random.

Ti bi rađe da su to pravi mačevi, a ne svjetlosni, a? :mrgreen:

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #896 : 17. Travanj, 2015., 15:29 »
+1 isto hype. Ne možda koliko i ti ali svejedno ga jedva čekam vidjeti.

Ti bi rađe da su to pravi mačevi, a ne svjetlosni, a? :mrgreen:
Baš suprotno, u novom SW mi se ne sviđa što svjetlosni mačevi podsjećaju na "prave" (tj. dodali su im one dvije zrake sa strane) :mrgreen:. Inače, opće je poznato da su mi Star Warsi omiljeni filmovi, svake godine iznova odgledam kompletan serijal i naravno da mi je 7-ica najočekivaniji film decenije, ali bih volio da uopće nisam gledao trailere jer me nimalo nisu nahajpali, ipak vjerujem da će film biti mnogo bolji nego što traileri sugerišu (ipak su to SW, ipak je to Abrams).

*

kveki

• **
  • 469
« Odgovori #897 : 18. Travanj, 2015., 09:53 »
Batman v Superman:Dawn of Justice Official Teaser Trailer

Ne znam, Battfleck izgleda jebeno, svida mi se ton i kostimi, ali to je Snyder pa je ocekivano da je vizualno sve kul.
Nadam se samo da ce uspjet napokon napravit solidan film sto se narative tice, bio je na dobrom tragu s Man of Steel, al zadnjih 40 minuta  :hiha2:

« Odgovori #898 : 18. Travanj, 2015., 10:19 »
2 / 10

*

disc0

• 3069
« Odgovori #899 : 18. Travanj, 2015., 10:20 »
Trailer izgleda odlicno, ali cemu opet ovaj glas kod Batmana :wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9