Loše osobe. 
Dakako da film ima svojih mana i da nije OMG BEST MUVIE EVER!!11 al me živcira pristup ovom filmu. Posebice od vas dvojice.
Idete gledati film prepuni predrasuda. Šteta. 
Gle, meni pristup nije 'idem sad pljuvat jer ga svi hvale' ili išta slično tome.
Kad gledam Barbarian Nymphoid In Dinosaur Hell, onda nije frka ako glumica u istoj sceni ima različitu odjeću i slično jer je to film koji se zove
kako se zove i njegova svrha je takva kakva jest-i tu je suvišno raspravljati.
A gledati Batman: The Dark Knight bez predrasuda je simply neizvedivo, jer je to film koji se zove kako se zove i koji je najavljivan kako je najavljivan. Kod takve konstrukcije u kojoj je
sudjelovalo toliko velikih imena, u koji je utrošeno toliko para and so on, onakav retardirani glas je puno veća mrlja i puno mi više smeta nego u nekom drugom filmu. To nije traženje dlake u jajetu,
nego nešto što mi je, nakon Jokera, najviše ostalo u sjećanju nakon gledanja filma.
Tako je sa svim velikim projektima, filmovima, igrama koji svojim statusom nametnu takav osjećaj kao da gledaš posljednji domet ljudskih mogućnosti u nekoj od navedenih branši.
Kad mi već serviraju 'savršenstvo', onda želim to savršenstvo osjetiti kako Bog zapovijeda, i ne mogu tolerirati greške tipa GLAS prokleti koji uništi svaku scenu. Ne zato što ne želim, već jednostavno ne mogu, to je po defeaultu.
A bez predrasuda, po nekoj logici, možeš samo gledati film o kojem znaš malo ili nimalo (radnja, likovi, glumci, režija, zemlja u kojoj se radio itd), sve o čemu si iole informiran gledaš s unaprijed određenom dozom očekivanja nečega zbog tog znanja.
Primjerice, neka se netko dovoljno (odaberi riječ) nađe i odluči snimiti 'Montyh Python: The American Dream', automatski ga gledaš s predrasudama and that's it. A ako si gledao prijašnje Batmane i iole su ti se svidjeli, onda je i Vitez Tame, neizbježno, dočekan s ovećom dozom očekivanja, ovakvih ili onakvih.