HCL.HR

Serije koje trenutno pratite

• 2104 Odgovora
  • 292289 Hitova
*

Tucaros

• *
  • 26
  • EXTREMINATE!
Odg: Serije koje trenutno pratite
« Odgovori #1395 : 07. Prosinac, 2014., 16:32 »
Nece oni snimiti koliko mi mozemo pogledati.  Hell on Wheels pogledao sve , odlicna serija. I naravno  Archer ako to iko gleda? :)

*

pilip

• 1598
« Odgovori #1396 : 08. Prosinac, 2014., 19:09 »
Pogledao Suits. Naravno, serija rula i svi bi htjeli biti Harvey. :hiha:

*

kaisersephirot

• Suradnik
  • 6263
  • "Estuans interius ira vehementi, Sephiroth!"
    • HCL.hr
« Odgovori #1397 : 08. Prosinac, 2014., 19:19 »
I ja počeo od nedavno pratiti Suits, dosta phuny, došao do druge sezone.

Na čekanju novih sezona su Broadchurch, Leftovers, Mad Men :ementaler:

*

Armin44

• 849
  • I'll be one tough act to follow...
« Odgovori #1398 : 08. Prosinac, 2014., 19:55 »
Također pratim Suits,za sada zanimljivo.

« Odgovori #1399 : 11. Prosinac, 2014., 11:59 »
Zadnja epizoda 1. sezone Dextera :ave: ne znam jel to jedna od najboljih epizoda od kad je svijeta i tv serija :solidus:.

Daj napiši u spoileru što je bilo? Odgledao sam Dextera, ali se više ničeg ne sjećam :p

Inače, aktivno trenutno pratim:
Gotham - Vrhunski odrađeno, sjajne ideje. Napravili pauzu kad je najnapetije.
Flash - Očekivao sam dosta više od ovoga. Nije toliko loše koliko je djetinjasto.
Arrow - Vrlo dobra serija, iako ponekad previše kompliciranja radnje, vraćanja mrtvih u život i slične pizdarije.

Povremeno na TV-u pogledam Rules of Engagement, King of Queens, House (iako sam već odgledao sve sezone) itd.

Čeka se Game of Thrones i još par ovih mainstream :p

E, da. Better call Saul - očekujem puno nakon Breaking Bada pa se nadam da neće razočarati. Mogla bi biti dobra :kava:

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
  • sve je bolje kad se spoha lmao <:^)
« Odgovori #1400 : 19. Prosinac, 2014., 14:53 »
pratim seriju the 100, najbolja je ikad.

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #1401 : 19. Prosinac, 2014., 15:17 »
mene je smorila druga sezona, odustao sam ;(

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
  • sve je bolje kad se spoha lmao <:^)
« Odgovori #1402 : 19. Prosinac, 2014., 15:21 »
šala je na tebi prijatelju, jer serija rula opet.

*

Nemam Imena

• *
  • 7
  • KAVA + PC + IGRICE = Kvalitetno vrijeme
    • NEMAM IMENA
« Odgovori #1403 : 30. Prosinac, 2014., 04:24 »
Trenutno CSI Miami :D jer nisam odgledao sve sezone pa trenutno sam na zadnjoj da pohvatam što se dešava na televiziji...a kasnije ću se baciti na prijašnje :)
A i jedva čekam nastavak zadnje sezone The Walking Dead :D znači serija je meni pre pre pre dobra :D
Pratio sam nekad kad bi potrefio na televiziji one serije tipa: "teorija velikog praska, zauvijek susjedi, malcom u sredini,dva i pol muškarca..."

*

zvucnjak

• *
  • 130
  • Carpe per diem
« Odgovori #1404 : 30. Prosinac, 2014., 10:45 »
Privodim kraju Star Trek: TNG

Čekam da nastave Castle, Hannibal, Sherlock, Top Gear, Silicon Valley

Pokušavam da odložim Arrow i The Flash što je više moguće :D

*

TomBombadil

• *
  • 20
  • I'm not weird. I'm adorably eccentric
« Odgovori #1405 : 02. Siječanj, 2015., 16:38 »
Dosta pratim serije. Pogotovo u zadnje vrijeme..
Inace sam strastven filmofil i obozavam sedmu umjetnost. Ne gledam serije tipa: "Kucanice", "Seherezade", "cobre 11" i "CSI - sve vrste.." Pratim ozbiljne serije sa dobrom pozadinskom pricom.. Medju prvim serijama koje sam odgledao bio je krvav i brutalan "Spartacus". Mislim da postoje 3 sezone. Pogledati svakako.. Takoder serije koje nesmijete propustiti definitivno su: 1)- "Game of Thrones" - Izvanredna serija sa odlicnim efektima jos boljom glumom i unikatnom pricom. Jedva cekam 5. sezonu.. Kad krenete gledati prva sezona past ce u dan/dva. 2)- "True Detective" U seriji dvije glavne uloge pripale su osobno jednom od najboljih glumaca danasnjice Mattheew  McCounaghyu te Wody Harlesonnu. Prica izvanredna,napeta i realna. + ima jedan od najjacih intro-a.. Radi se na drugoj sezoni no likovi i prica biti ce drugaciji. Topla preporuka. 3)- "Breaking Bad" Tko nije jos pogledao ovu seriju neka pusti sve iz ruku. Otkaze sve i istog trena na torrent ili na infopult. Bit cete prikovani uz ekran. Jamcim. 4)- "Fargo" Trenutno gledam ovu seriju. Glavna uloga pripala je legendi Billy Bob Thortonu a druga Martinu Fremanu (Hobbit/Bilbo). Vrlo dobra serija. Brza radnja i famozna prica. *Po istinitom dogadaju. 5)- "The Walking Dead" Odlicna serija. Bio sam dosta skeptican cim sam vidio zombije no oni su zapravo sporedna stvar. Ljudski odnosi,surovo prezivljavanje i borba za goli zivot okosnica su ove serije. Postapokalipsa u kojoj je covijek covijeku vuk.. Ne preskociti..
Definitivno pogledajte i serije: "Dracula", "American Horror story", "House of Cards", "Vikings", "Hannibal", "Penny Dreadful" te "Luther".
« Zadnja izmjena: 02. Siječanj, 2015., 16:43 TomBombadil »

« Odgovori #1406 : 02. Siječanj, 2015., 16:47 »
Hm, nisu mi baš poznate te TV serije, neke si možda čak izmislio, ali hvala na preporukama.

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #1407 : 02. Siječanj, 2015., 17:41 »
:hihi:

Inače sam nakon nekoliko godina pauze nastavio Hodajuće Mrtvace.
Treća sezona je vrlo vjerojatno vrhunac kojeg će ova serija dostići, četvrta je prolazna, a peta me opet počela smarati.

prd/10

*

disc0

• 3069
« Odgovori #1408 : 05. Siječanj, 2015., 14:55 »
Evo upravo odradio marataon Aeon Flux-a, dakle ne onaj gnoj od filma sa Charlize-om, nego cratnu seriju po kojoj je film snimljen.

Ima samo 3 sezone s time da se prva sezona sastoji od 6 epizoda u trajanju od 2min koje cine cjelinu, druga sezona od 5 neovisnih epizoda u trajanju od cca 4min, i trece sezone od 10 epizoda po standardnih 22min.
Prve dvije sezone nemaju uopce voice acting, dok treca ima. Crtani je bas odlican, i jako mi se svidja stil kojim je crtan, jako podsjeca na animee, kako stilom, tako i ludom i ''over the top'' radnjom.
Slucajno sam saznao da ovo postoji kad sam pred kojih mj dana gledao na WatchMojo top 10 MTV shows, i AE je bio pri samom vrhu :thumbs:
Preporuka svima koji vole anime.

« Zadnja izmjena: 07. Siječanj, 2015., 09:59 Disc0 »

« Odgovori #1409 : 06. Siječanj, 2015., 20:58 »
Trenutno pratim The Walking Dead, a na TV nekada znam pogledati  Malcolm u sredini, The big bang theory, nas prijatelj Charlye :D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9