Pa ne izlazi ove godine sesta knjiga

Martin je rekao da ce ju tesko dovrsiti tokom ove godine, ali da bi volio da izade prije seste sezone serije. Iako vjerojatno nece puno prije izaci, ako uopce izade prije, tako da bi iduce godine serija mogla prestici knjige.
Sto se tice serija, Person of Interest mi je izgubio gledanost, obnovili samo pola sezone, sto je steta jer je serija odlicno napisana za network tv.
Daredevil me ugodno iznenadio jer je napokon nesto od Marvela u sto se mogu lako ubacit i stvarno je odlicno snimljeno i napisano, izuzevsi zadnjih par epizoda.
Flash je zavrsio odlicno, bas genijalna prva sezona, puno bolje od Arrowa u pocetku.
Arrow je pak imao ocajnu sezonu, nakon jake druge totalno je pala kvaliteta. Steta

Blacklist mi je fora, iskljucivo zbog Spadera, a trebam neki show sa kul kriminalcem nakon sto je White Collar zavrsio. To mi je bila jedna od top 5 serija ikad vjerojatno. Preporuka ako neko trazi seriju laganog tona ali solidno napisanu s zanimljivim likovima. Zadnjih par sezona je malo let down, al zavrsilo je prilicno solidno.
Game of Thrones kao biser na kraju, svida mi se koliko toga mjenjaju od knjiga. Isto na TVu imam onaj efekt di zelim skocit u ekran i pobit neke likove ili nesto. Bas je genijalna cijela sezona. Jedva cekam iducu kada napokon necu znati sto se dogada

Oh da, i zaboravio Archera, jedva cekam iducu sezonu, nikada nisam volio animirane stvari, ali ovo je genijalno nesto