HCL.HR

Serije koje trenutno pratite

• 2104 Odgovora
  • 301505 Hitova
*

kveki

• **
  • 469
Odg: Serije koje trenutno pratite
« Odgovori #1485 : 26. Svibanj, 2015., 14:21 »
Pa ne izlazi ove godine sesta knjiga :hiha2:
Martin je rekao da ce ju tesko dovrsiti tokom ove godine, ali da bi volio da izade prije seste sezone serije. Iako vjerojatno nece puno prije izaci, ako uopce izade prije, tako da bi iduce godine serija mogla prestici knjige.

Sto se tice serija, Person of Interest mi je izgubio gledanost, obnovili samo pola sezone, sto je steta jer je serija odlicno napisana za network tv.

Daredevil me ugodno iznenadio jer je napokon nesto od Marvela u sto se mogu lako ubacit i stvarno je odlicno snimljeno i napisano, izuzevsi zadnjih par epizoda.

Flash je zavrsio odlicno, bas genijalna prva sezona, puno bolje od Arrowa u pocetku.

Arrow je pak imao ocajnu sezonu, nakon jake druge totalno je pala kvaliteta. Steta :(

Blacklist mi je fora, iskljucivo zbog Spadera, a trebam neki show sa kul kriminalcem nakon sto je White Collar zavrsio. To mi je bila jedna od top 5 serija ikad vjerojatno. Preporuka ako neko trazi seriju laganog tona ali solidno napisanu s zanimljivim likovima. Zadnjih par sezona je malo let down, al zavrsilo je prilicno solidno.

Game of Thrones kao biser na kraju, svida mi se koliko toga mjenjaju od knjiga. Isto na TVu imam onaj efekt di zelim skocit u ekran i pobit neke likove ili  nesto. Bas je genijalna cijela sezona. Jedva cekam iducu kada napokon necu znati sto se dogada :hiha2:

Oh da, i zaboravio Archera, jedva cekam iducu sezonu, nikada nisam volio animirane stvari, ali ovo je genijalno nesto :ementaler:

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #1486 : 26. Svibanj, 2015., 14:37 »
Ajme, ajme pogleda deseti nastavak rodili se zmajevi, nesican se jesan li ikad u zivotu se u nesto ovako uzivija...

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1487 : 26. Svibanj, 2015., 14:50 »
:tired:

*

virty

• 811
  • Xbox: Muskarcina
« Odgovori #1488 : 26. Svibanj, 2015., 16:23 »
Pa ne izlazi ove godine sesta knjiga :hiha2:
Martin je rekao da ce ju tesko dovrsiti tokom ove godine, ali da bi volio da izade prije seste sezone serije. Iako vjerojatno nece puno prije izaci, ako uopce izade prije, tako da bi iduce godine serija mogla prestici knjige.
Martin je jednom rekao da 6-a knjiga izlazi tokom 2016-te. To mi paše, da odmorim od njegovih zadnjih 5 redom pročitanih ;)
Sad se mogu bacit na neke zaostatke (Trilogija o Tamnom vilenjaku) :piva:

*

Adam Jensen

• 1950
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #1489 : 26. Svibanj, 2015., 18:16 »
Merlin
Odgledao podavno svih 5 sezona, dobra i zabavna :thumbs:

*

Ragee

• *
  • 68
« Odgovori #1490 : 26. Svibanj, 2015., 19:11 »
je :mrgreen:
htio bih si naci nesto slicno k tome , imas preporuke ?

*

Adam Jensen

• 1950
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #1491 : 26. Svibanj, 2015., 19:32 »
je :mrgreen:
htio bih si naci nesto slicno k tome , imas preporuke ?
Legend of the Seeker :piva:

P.S. A priča se po mesnicama da je i Atlantis (2013– ) sličan Merlinu, isti ljudi je radili ali nisam tu još gledao tako da ti je sigurnija preporuka Seeker, s njim nećeš fulat.
« Zadnja izmjena: 26. Svibanj, 2015., 19:35 Adam Jensen »

*

Ragee

• *
  • 68
« Odgovori #1492 : 26. Svibanj, 2015., 20:31 »
hoho zahvaljujem ;)
nemogu ti objasnit kolko mi je ovo uslo u glavu haha :)
In a Land of Myth and a Time of Magic. The Destiny of a Great Kingdom Rests on the Shoulders of a Young Man. His Name Merlin

*

iJerkOffJedenTag

• *
  • 118
  • FPS, Sandbox, Sport i Avanture.. <3
    • Twitter @iBlindHD
« Odgovori #1493 : 26. Svibanj, 2015., 21:23 »
Evo poceo sam gledat DareDevil, a također gledam opet Prison Break na Netflixu :clap:

Kad zavrsim 1. sezonu DareDevila idem na Flash-a :clap:

:piva:

*

virty

• 811
  • Xbox: Muskarcina
« Odgovori #1494 : 27. Svibanj, 2015., 06:32 »
Merlin mi je odličan, a Legend of the Seeker vrlo dobar, svakako preporuka! :thumbs:

*

kinaivan

• **
  • 250
  • 60% of time, it works every time
« Odgovori #1495 : 27. Svibanj, 2015., 20:59 »
Evo napokon sam i ja uhvatio vremena da pogledam taj Game of Thrones, upravo sam zavrsio prvu sezonu. Nesto presavrseno, of likova, kompleksne pozadniske price, dijaloga, politike, uglavnom jedva cekam da gledam jos. Morat cu procitat i knjige na ljeto.

*

iJerkOffJedenTag

• *
  • 118
    • Twitter @iBlindHD
« Odgovori #1496 : 09. Lipanj, 2015., 12:51 »
Evo napokon sam i ja uhvatio vremena da pogledam taj Game of Thrones, upravo sam zavrsio prvu sezonu. Nesto presavrseno, of likova, kompleksne pozadniske price, dijaloga, politike, uglavnom jedva cekam da gledam jos. Morat cu procitat i knjige na ljeto.

Ako te je sezona 1 odusevila, sta ce ti tek sezone 3 i 4 uradit .. Ufff.. Uzivaj ;)

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #1497 : 09. Lipanj, 2015., 14:39 »
ja san pogleda 4 sezone u 5 dana teski show

*

Adam Jensen

• 1950
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #1498 : 09. Lipanj, 2015., 16:24 »
Ako te je sezona 1 odusevila, sta ce ti tek sezone 3 i 4 uradit .. Ufff.. Uzivaj ;)
Nemaju one Neda :wildboy:.

*

iJerkOffJedenTag

• *
  • 118
    • Twitter @iBlindHD
« Odgovori #1499 : 09. Lipanj, 2015., 16:53 »
Nemaju one Neda :wildboy:.

Pa morali su nastavit trend ubijanja Sean Peana ;3

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9