HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2218310 Hitova
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #11355 : 13. Svibanj, 2012., 16:29 »
 :fpalm:

Lažljivče.  :hiha:

*

sajo

• **
  • 280
« Odgovori #11356 : 13. Svibanj, 2012., 17:19 »
Outpost - a nezz, srednja žalost, film ima stvarno finu priču, napet je i neivjestan, ali opet, nema ništa više, scene akcije slabe, kraj prosječan.

ocjena: 6/10

« Odgovori #11357 : 13. Svibanj, 2012., 17:25 »
Da, problem je bio u nama.  :hiha:
Nikako u dosadnom filmu.  :hiha:
Za koji si i ti rekao da je dosadan i nije ti bilo jasno zašto mu je Zvone dao visoku ocjenu.  :hiha:

Baš sam se mislio jeste gledali jer sam ja to davno spomenio negdi al sam onda pomislio HUHU vjerojatno se toga nitko ni ne sjeća.
NO IPAK,,,, čini se da je. Nezz, baš je rendom i kežualno zabavan.

I da, sjeban je križ BIRAČA FILMA.  :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #11358 : 13. Svibanj, 2012., 17:51 »
Vrisak, potpisujem ova dva šabana.

oem, neznam, dosadan ko kurac i ono, zašto nije bilo nezz šašavog gorea više i sisa i sranja. baš nema ništa film.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #11359 : 13. Svibanj, 2012., 18:58 »
@Durr Ixy durr

The Human Centipede (First Sequence) (2009)
Dosadno i nemaštovito.
Likovi su glupi kao što i inače u hororima jesu i rade glupe stvari zbog kojih mi uopće nije žao što pojedu govno. H3h3h3, vidite li što sam učinio tu?
Nismo ga ni pogledali do kraja. Prvenstveno jer je Grga gadljiv  , ali i zato jer je toliko dosadan film.

Ja ga gledao sredinom prošle godine, definitivno najgori film iste. Nula karizme, nema ničega što bi opravdalo brutalnost filma, nuuuuuuuuuuuuuuula.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #11360 : 13. Svibanj, 2012., 19:08 »
baš htio napisat. prerendom su ti ti neki usputni komentari.  :wildboy:

« Odgovori #11361 : 13. Svibanj, 2012., 19:58 »
Brief encounter

Mlađa žena susreće poznanicu u kafiću na željezničkom kolodvoru i s njom provodi vrijeme na putu do kuće. No brbljava gospođa nije njezin problem... Obično i slučajno poznanstvo s jednim doktorom pretvorilo se u prekrasnu romansu i glavna junakinja ovog filma odjednom će se naći u velikim problemima, moralnim dilemama i kušnjama.
Stariji film s odličnom glumom i jako kvalitetno snimljen. Ima fantastičnih kadrova. Neki čak podsječaju na noir-filmove koje ja inače jako volim gledati. Problem je u tome što film nekako prekratko traje i naglo završi :(

Ocjena: 8/10
« Zadnja izmjena: 13. Svibanj, 2012., 20:33 Niska rasta man »

« Odgovori #11362 : 13. Svibanj, 2012., 20:29 »
Nisam rekao da je kraj loš, besmislen ili nedorečen.
Samo sam napisao da film nekako prenaglo završi. Mogao je još kojih desetak minuta potrajati. Jer sam uživao u gledanju.

A jebiga. I mene ponekad nešto boli pa ne kukam na forumu o tome :hiha:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #11363 : 13. Svibanj, 2012., 20:31 »
baš htio napisat. prerendom su ti ti neki usputni komentari.  :wildboy:

Ja? Neznam, rendom napisao ovo gore.  :fpalm:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #11364 : 13. Svibanj, 2012., 20:48 »
Sleepers (1996)

Očekivao sam krvaviji završetak al ajd. Ocjena s imdb-a je ok.

« Odgovori #11365 : 13. Svibanj, 2012., 20:53 »
Sleepersi imaju odličnu glumačku postavu i film je jako dobar. I meni je kraj bio malo prefin.

« Odgovori #11366 : 13. Svibanj, 2012., 23:08 »
Mother and child

Film o majci koja daje dijete na posvajanje i paralelnom praćenju njihovih života te o crnkinji koja želi posvojiti dijete jer ne može imati svoje. Malo težak film za nedjelju navečer, ali mi je drago da sam ga pogledao.
Naomi Wats rula i stvarno je opaka ženska :ave: I ostali glumci su bili na visini zadatka. Glazba je dosta uspavljujuća, pogotovo zadnja tema prije end creditsa na pianu i violini. Kraj filma nudi svojevrstan happy end.
Već je previše filmova snimljeno na ovu temu i film je ipak djelomično uspio izbjeći klišeiziranost, ali nije me oduševio.

Ocjena: 7.5/10

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #11367 : 14. Svibanj, 2012., 00:13 »
Iron Man (2008) - Oduševio se filmom, neusporedivo bolji i kulniji Marvelov junak od zadnja dva pogledana filma. Robert Downey Jr. rula cijelim filmom, no Jeff Bridges iako rula kao negativac, nekako mi je kraj filma malo ispod očekivanja. Onaj dio u pećini kada sklopi odijelo, kada se vrati u selo, s lovcima i prvi put kada u svom labosu montira odijelo na sebe nezz savršeno. Nisam očekivao dobar film, ali dobio puno zabave.

8.0

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #11368 : 14. Svibanj, 2012., 00:15 »
Avengerse pogledao, rulaju, spektakl. 3D koliko sam vidio apsolutno nepotreban, cak smeta :wildboy:

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #11369 : 14. Svibanj, 2012., 00:24 »
Neka još netko potvrdi da je 3D nepotreban prije nego što sredinom tjedna bacim pare na to.  :hiha2:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9