HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2319150 Hitova
*

Calavera

• 1911
  • Sultan
    • http://www.google.com
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #12255 : 17. Kolovoz, 2012., 11:00 »
Pogledao ih prije par tjedana, al ajde da ih stavim tu:

Safe House (2012)

Film je intrigantan, napet i uglavnom sve što čovjek očekuje od akcijskog crime trilera. Na kraju se sve jedino malo neuvjerljivo i prebrzo razriješi, al dobro i to čovjek uglavnom očekuje od prosječnog akcijeskog crime trilera. Denzel je kao i uvijek zakon i pojava, Ryan Reynolds je dobar. Sve u svemu neloš film za neko bezbrižno popodne il večer, il štaveć. Velim, nije kao tipa trileri Tonija Scotta, al opet koji film je. :faca: 7.5/10

Unstoppable (2010)

E sad, ovo JE film Tonija Scotta. Film je o vlaku koji nema kočnice i ne može se zaustaviti. Po istinitom događaju. Sad si ljudi vjerojatno misle, ha pa čujem na dnevniku intrigantnije stvari od toga i to je istina, al baš u tome i je fora. Neću sad previše hvalit da ne očekujete bogzna što, samo ću reći da su ovakvi filmovi za mene pojam dobrog trilera. 9/10

« Odgovori #12256 : 17. Kolovoz, 2012., 12:22 »
Jel se zaustave na kraju??!

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12257 : 17. Kolovoz, 2012., 12:47 »
Kriste kalavera  :ave: nez okej je unstopable al ono  :hihi: npr ona kamera i oni nekakvi 80s efekti usporavanja...  :wildboy:

« Odgovori #12258 : 17. Kolovoz, 2012., 14:37 »
 :hihi:

:hiha:

*

Calavera

• 1911
  • Sultan
    • http://www.google.com
« Odgovori #12259 : 17. Kolovoz, 2012., 15:17 »
Kriste kalavera  :ave: nez okej je unstopable al ono  :hihi: npr ona kamera i oni nekakvi 80s efekti usporavanja...  :wildboy:

Mda, ne znam, samo me još više podsjećaš koliko je savršen, sorry, volim tu kameru. :hihi:

*

Death_rattle

• *
  • 52
  • Rigor mortiis, always blindfold
    • My blog :D
« Odgovori #12260 : 17. Kolovoz, 2012., 22:29 »
Nameless Gangster - Neloše, al fali krvi. I kakvi su to gangsteri kad im je najjači domet oružja bejzbol palica.. Navikao sam na krvavije od korejaca al ajd. Eto mu 7 od 10.  :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12261 : 19. Kolovoz, 2012., 21:25 »
Expendables 2 (2012)

:D

e stari moj. ovo ti nije jedan od onih "NOVIH" filmova  ;) ovo ti je oldskul starimoj VRAĆANJE KORJENJU AKCIJE BRATE PLAČENICI = BETON MJEŠALICA BRATE
moje očekivanje, ponukano trejlerom, skroz solidnog filma (unatoč originalu koji je sigurno jedan od najnultijih filmova ikad) palo je u vodu u točno 3-4 minute kolko je trebalo da prođe prva AKCIJSKA scena. Akcija izgleda baš užasno, niti malo mašte, kamera snimi pucanje, druga kamera snima padanje ljudi i onda se to izmjenjuje neznam milijardu godina ili kolko već sam imao osjećaj da traje. ne zaboravimo
-CGI krv
-CGI ..stvari (tipa auti, avioni, helikopteri  :ave: :ave: :ave:
-CGI eksplozije koje izgledaju...neznam kako je moguće tako izgledati u 2012oj. Nez baš ono ostavi te u nevjerici smješnost jadne animacije. Ali to nije ni blizu najveći problem filma iako je sva akcija sa jednom iznimkom dosadna i neinvetivna. Problem je naime koliko je meni i vjerujem karlu bilo neugodno gledat film. Ima jedno 10ak scena di je jedino što sam mogao napraviti je doslovno pokriti se rukama po licu i nagnuti ispod stolice u nekakvom pokušaju da propadnem u zemlju. Ti odvratni dijalozi puni jadnih isforsiranih i očekivanih referenci. Ti glumci kojima je neugodno te pizdarije pričat pa izgledaju kao da imaju downom sindrom (doduše treba bit fer i reć da i inače tako izgleda većina). Kad smo kod likova na apsolutnom dnu stoji Stalone. Ne može se baš opisat kako on izgleda ali to je nešto prestrašno. Ne može se to dočarat prek slika jer ga baš treba vidjet u pokretu. Ti nekakvi brčići i obojana kosa, faca puna botoksa. ne zaboravimo njegovu OPAKOST  ;) on je opaki gad  ;) stepenicu iznad, čisto jer mu izgled, iako katastrofalan kao i staloneu, ima neki goofy smješni touch (dok je stalone samo depresivan) je Švarceneger. Količina odvratnog dijaloga koju su njega natjerali da isere iz usta je baš gnjusna. Još gore jer frajer izgleda ko jadna baba, tužno ga je gledat i slušat, užasno mi je bilo i srce me bolilo. Dolf langren frajer isto izgleda ko retaj koji je predugo osto u solariju al podnošljiv je jer je kao parodija lik pa je dosta smješan. Statham kolko god ima karizmu prosječnog gejming hcl člana je normalan i podnošljiv jer izgleda ko normalan čovjek (nisam nikad mislio da će mi laknut kad se on pojavi na ekranu). Jedini koji ide na pozitivnu stranu, i to debelo, je Van Damme, koji je savršen i donekle vadi film iz tih abismalnih dubina. Ima taj neopisiv način i čim je na ekranu frajer krade šou, nešto kao Eric Roberts u prvom dijelu. Kineska žena je derp podnošljiva iako ima jedan užasno neugodan trenutak gdje sam htio umrijet malo. E i čak noris nije loš, da, do tud je došlo  :hiha: Naravno svi onu su jako KUL i OPAKI MUŠKARCI. oni nisu za zajebanciju  ;) stari moj to su ti prave MUIŠKARČINE.  :piva: oni piju pivu, imaju noževe sa lubanjama, custom motore, kožne jakne, glupe igračka puške i opake natpise na autima i avionima. OPAKO FRENDE

sve u svemu film ima jedno 20ak minuta gledljivog materijala u sredini, što je samo po sebi dovoljno da bude gledljiviji od prvog koji nije imao ništa. Međutim ostalih sat ipo je hrpa redikulnosti, jeftinoće, bijede i naposlijetku - jada.  3/10

*

--HS--

• 875
  • :tired:
« Odgovori #12262 : 19. Kolovoz, 2012., 21:44 »
kaj si očekivo od filma koji je napravljen u bugarskoj. Čak je i postprodukcija odrađena tamo. Inače po traileru mi je izgledao relativno ok i zanimljiv :S
« Zadnja izmjena: 19. Kolovoz, 2012., 21:53 --HS-- »

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12263 : 19. Kolovoz, 2012., 22:40 »
ne kužim ovo s bugarskom  :hiha:

da, kao što napisah i meni je trejler bio mk

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #12264 : 19. Kolovoz, 2012., 23:07 »
nezz šta si očekivao od prastarih akcijsko lijigavih glumaca koji su i u najboljim danima bili patetični. jebeni dolf langren je dovoljan razlog da nikad ne gledaš film.

idem gledat film s adam sandlerom i onda se žalit da su fore jadne. :bonk:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #12265 : 19. Kolovoz, 2012., 23:09 »
Čuo dobre kritike uglavnom do sada 3/3.

:(

*

pilip

• 1590
« Odgovori #12266 : 19. Kolovoz, 2012., 23:18 »
E uopce ne vjerujem ljudima bez duse. :kava:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12267 : 19. Kolovoz, 2012., 23:23 »
Jason Statham = DUŠA  :bonk: :ave: :chair:

nezz šta si očekivao od prastarih akcijsko lijigavih glumaca koji su i u najboljim danima bili patetični. jebeni dolf langren je dovoljan razlog da nikad ne gledaš film.

idem gledat film s adam sandlerom i onda se žalit da su fore jadne. :bonk:

da eto arnold je u najboljim danima bio PATETIČAN.  :thumbs:

*

Death_rattle

• *
  • 52
  • Rigor mortiis, always blindfold
    • My blog :D
« Odgovori #12268 : 19. Kolovoz, 2012., 23:23 »
Đabe si pare potrošio za ić gledat taj film. Hrpa imena čija su stvaralaštva, koja su bila decentna iz doba pluskvamperfekta, ne čini dobar film. Istina ni akcići u 80tima nisu sad neka pretjerana umjetnost, al bili su naivni, nabrijani, iskreni u tome što su predstavljali a da ne spominjem da nije bilo adekvatne CGI tehnologije (što mi je bilo draže). Ovako izgleda preisforsirano - hrpa djedova bi htjeli se igrat rata. E ne može. You are way past your bedtime.

I da.. Sigurno nisam ništ novog rekao, al eto  :wildboy:

Jedini koji IMHO zna glumit je Statham i mislim da mu mjesto u takvim gluparijama od filma definitivno nije.

*

pilip

• 1590
« Odgovori #12269 : 19. Kolovoz, 2012., 23:25 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9