The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001)Runtime: 178 min | 208 min (special extended edition) | 228 min (Special Extended Blu-Ray Edition)
E, ovu zadnju sam gledao.
Neću previše komentirati sam film. Pretpostavljam da su ga svi gledali.
Super mega ekstra ekstended verzija je osjetno duža od tietrikal verzije, ali budući da nisam puno puta gledao film inače, nisam odmah prepoznao koje scene su nove.
Al prilično sam siguran da je najviše novih scena u početku, prije nego što uopće krene AVANTURA. I da, to što traje 50 minuta duže ne znači da ima 50 minuta novog materijala. Creditsi su osjetno duži također. Tipa, sad traju 20 minuta il nešto.
Uglavnom, ako vam se da prosjediti 3.5 sata, pogledajte, ali ako niste fan, extended verzija je nepotrebna.
The Cabin in the Woods (2012) ĐOS VEDON je hvaljen. Na internetu barem. I film je radio lik koji je radio Cloverfield, koji mi je rulao.
7.4 na IMDB-u te 72 na Metacriticu. Ogromne ocjene za jedan horor.
Hej, ovo bi trebalo rulati.
Ili ipak ne. Nisam siguran jel mene TROLA CIJELI SVIJET

ili nisam gledao isti film kao ostatak publike, ali ovo je gorko smeće.
Dosadno, nezanimljivo, bijedno smeće.
Stvari se samo događaju, priča je užasna, efekti su bijedni dosta, smrti su BRNG... baš ništa u ovom filmu nisam doživio pozitivno.
Ne mogu ga čak ni shvatiti kao campy zabavu. Ili ismijavanje žanra. Jer je za oboje nedovoljno zabavno i smiješno i previše samosvjesno i forsirano.
Ne znam.