HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2396074 Hitova
*

n00b

• 609
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #12630 : 08. Listopad, 2012., 07:51 »
mile me već uzbudi kao dobar sf srpski i onda vidim ANIMIRANI :(

Ma dobro je to, daj mu šansu. Nije smaračina, stvarno se da pogledati.

Kiki's Delivery Service (1989)

Nekim čudom NIJE sinkronizirano ko što je prošli put Pokretni dvorac bio. Svi su dobri, dragi i ljubazni, nema negativaca. Priča odrastanju i suočavanju s okrutnim svijetom koji je jel, negativac sam po sebi. Osim što jbg, malo padne pažnja na jednom dijelu jer ipak se ništa DRAMATIČNO ne događa, ovo je kul i volimo ovo.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #12631 : 08. Listopad, 2012., 10:26 »
mile me već uzbudi kao dobar sf srpski i onda vidim ANIMIRANI :(

ane  :wildboy:

*

Me666

• 5109
  • Snaketicus Murphy Jr.
« Odgovori #12632 : 08. Listopad, 2012., 21:21 »
Ultimate Force - 5/10

Užasno se sporo razvija, grozan do polovice s malo smisla između povezanosti lokacija. Ali Mirko dobar, koliko god Cro Cop može biti dobar kao glumac. Nekako u rangu Stevena Seagala, a i gluma mu je takva. Sam završetak odličan, parira nekim holivudskim filmovima.

Ne preporučam nikome. Eto, etički ne mogu.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12633 : 08. Listopad, 2012., 23:06 »
to je možda najjadniji film koji sam gledao. Baš jadan.  :(

*

Calavera

• 1911
  • Sultan
    • http://www.google.com
« Odgovori #12634 : 09. Listopad, 2012., 09:20 »
Ako si netko još uvijek slučajno ne želi spojlat nek ne čita.

Prometheus (2012/I)

Napokon sam ga pogledao i problem kod ovog filma je to što je totalno antiklimaktičan i neimpresivan. Počne jako dobro, baš jako dobro. Ideja je super, originalna, to što se cijela radnja odvija u svemiru na dalekom planetu daje osjećaj neistraženosti, samim time određene napetosti i straha. Totalno se čovjek uživi u radnju. Naiđu na one građevine, počnu ih istraživat, one kuglice lete okolo i skeniraju, baš atmosferična atmosfera. Naiđu na onu sobu s onom glavom, kul, sve super i vrate se na brod zbog oluje.

Od ovog trena film prestaje bit nešto posebno zanimljiv i sve se svodi na to da oni otkriju kako sve što su pronašli nije ništa posebno, malo se puca, par ljudi umre, sve je nekako nedorečeno i nema baš neke dubine koliko početak obećava. U tome je najveći problem, početak jako puno obećava tako da sam očekivao nešto stvarno posebno. Ne znam, Pandorum mi je bolji od ovog filma, a da ne pričam koliko mi je Sunshine kilosvjetlosnih godina bolji.

Eto, mislim nije film preloš, al sam puno više očekivao. 6/10

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #12635 : 10. Listopad, 2012., 19:10 »
Taken 2 (2012)

Dosta sam bio skeptičan, jer mi je original jako dobar i drag film sa odličnim pejsingom. No uspio mi je čak biti zanimljiviji i dinamičniji. Maggie Grace mi je postala jedna od najlijepših žena na svijetu, totalni awwww. Više akcije i nekako dosta uvjerljivija gluma Liama Neesona (rula jako kad pamti dio). Očekivao malo više ljutnje na kraju od Rade Šerbedžije s obzirom na situaciju. Dobar film koji zaslužuje bolju zadnju scenu.

8.2

« Odgovori #12636 : 10. Listopad, 2012., 23:25 »
Judge Dredd

Simpatična picica + puno krvi + post apoc  = Jako gledljivo, zanimljivo čak!

*

n00b

• 609
« Odgovori #12637 : 11. Listopad, 2012., 00:01 »
Lost Horizon (1937)

Svi filmovi koji imaju premisu ''moramo sletjeti u zemlju gdje čovjek još nije kročio...'' su mi genijalni. Jednostavno ih volim.  :(
Lost Horizon je, bez obzira na ovo gore, jedan jebeno dobar film. Rijetko kad se usuđujem to reći, al mislim da je ovo jako dobro režirano. Ideja je također dosta dobra i razrađena.

Usred rata i groznih zbivanja, tih nekoliko ljudi ajmo reći nesretnim slučajem završe u toj izoliranoj dolini negdje u Tibetu. Tamo vlada pravi raj; nema sukoba, nema zločina, ljudi žive i po 200 godina u harmoniji i skladu. Okruženi su planinama i okrutnim okolišem tako da ih nitko ne posjećuje, ali nitko ni ne odlazi. Iako su se našli, praktički u raju i to 'bez kvake' (osim što ne mogu otići), svim pridošlicama je normalno, primarno otići što prije...

Super je to sve razrađeno i predstavljeno. U biti je to ono filozofsko pitanje, želi li zapravo ijedan čovjek utopiju, može li bez sukoba i blabla.  Možda je malo predug film (132 min), al definitivno vrijedi gledanja. Kraj jako zadovoljavajući, volim kad mi kraj filma 'sjedne' ko ovaj.

The Chaser (2008)
Chugyeogja (original title)

Korejski krimi-triler!

Dosta dobar, btw. Nije parodičan sam po sebi (ko što često njihovi filmovi znaju biti), surov je i mračan. Zapravo skroz oke film za rendom pogledat na telki. I nije toliko krimi koliko čista drama/triler.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12638 : 11. Listopad, 2012., 22:40 »
Dredd (2012)

Dobio baš ono šta sam očekivao, a nisam očekivao malo. Odličan je, stylish, brz, odlična atmosfera. Najvažnije je što je kredibilan za razliku od većine SF futurističkih sranja, povjeruješ u taj glupi post apokaliptični svijet. Dred je lud skroz, savršeno over the top BADASS, ali rula jer je većinom skroz očito da je taj BADASSIZAM namjerno smješno isforsiran. Jedini smor je užasno iritantni villain i malo je često okoliš dosadan. I htio sam više la roux remixeva.

e i dredov motor  :ave:

Waiting... (2005)

Malo sam se zaželio Ryana Reynoldsa pa skinuo. Još uvijek mi je smješan jako al nije to ni tolko bitno jer su likovi jako simpatični i Ryan je apsolutno savršen.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #12639 : 11. Listopad, 2012., 23:25 »
waiting rula križeve.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12640 : 12. Listopad, 2012., 01:25 »
Harold & Kumar go to White Castle (2004)

nula smješnosti al okej atmosfera. Premalo RR a previše ova dva šabana. mehica, prije mi je bio bolji.

*

Calavera

• 1911
  • Sultan
    • http://www.google.com
« Odgovori #12641 : 12. Listopad, 2012., 17:23 »
Ma da, pa nije looper valjda tak loš, mislio sam otić gledat, al sad me ovo odbija.

Winnetou (1963)

Na imdb-u ga zovu Apache Gold, wtf. Uglavnom ja ga nisam gledao ko klinac, ovo mi je prvi put, pa ga ne mogu ozbiljno shvatit ni da hoću jer se radnja događa podno Velebita i indijanci pričaju njemački. Ne znam, nisam navikao. :D A i izvedba je malo nespretna, tipa glavni dobri lik se šulja do indijanskog kampa po ravnoj livadi, naravno nitko ga ne vidi i na taj način uspije onesposobit tipa 10 indijanaca. U birtiji se potuče sa 20 naoružanih ljudi, opasno ih razbaca svuda uokolo itd. Film mi je više ispao trashy, što je na kraju i simpatično, al ono. 6/10

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12642 : 13. Listopad, 2012., 00:55 »
Just Friends (2005)

VRLO DOBRO. nije odlično jer je osim komedičnosti cijeli pod-svijet filma nekako neuvjerljivo i loše napravljen, malo je preko kurca sve i likovi su svi onako ubačeni bezveze, ništa se ne događa s njima nego su tu eto tako. Reynoldsov način je dosegao vrh i frajer je savršen stvarno. I ima neočekivano puno SMJEŠNO trenutaka. Baš je smješan film. E i Chris Kline je savršen.

*

sajo

• **
  • 280
« Odgovori #12643 : 13. Listopad, 2012., 10:59 »
Techotise - Edit i ja - veoma dobro, priča je poprilično kulna i zadovoljavajuća. Beograd u budućnosti je sjajno predstavljen, sav taj svijet budućnosti je sjajno predstavljen. Likovi su interesantni, crtež je malo čudan. Nekako mislim da je kraj mogao biti malo epičniji.

ocjena: 8/10

Seeking a Friend for the End of the World - Ne znam šta da mislim. Okej je film, zaista jeste. Ali ono što je trebalo biti glavni cilj je zanemareno. Nekima je to uredu, meni baš i nije. Steve Carell nije iritantan uopće (čak sam zaboravio zašto ga ne volim, pa sam se onda sjetio Ureda). Keira Knightley je predivna, možda je njen lik pomalo čudan, ali odradila je svoj posao bez mane. Usputni likovi su prosječni.

ocjena 7/10
« Zadnja izmjena: 13. Listopad, 2012., 14:30 sajo »

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #12644 : 13. Listopad, 2012., 15:24 »
Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)

:wildboy:

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

Savršen. Baš šašavo kako netko napravi ta dva filma i od onda hrpu smeća.
« Zadnja izmjena: 13. Listopad, 2012., 19:24 Jadran »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9