Sleepless in Seattle (1993)Prije gledanja 
Pogodio sam sve... osim da je okej i gledljivo.
Užasno je rendom, nezanimljiv i neromantičan.
Ništa se ne događa u filmu. Likovi su iritantni i neuvjerljivi.
I nebitni. Za išta. Tisuću potrošnih nebitnih likova u filmu.
Bill Pullman je retaj. Njegov lik nema baš ništa. Može ga glumiti komad papira. Nula osobnosti. Ili, bitnije, emocija.
Ono, ON NJU VOLI, ali ona njemu na kraju kaže HEJ ČUJ, ČULA SAM JEDNOG LIKA NA RADIJU DVIJE MINUTE ON JE SUPER I BOLJI OD TEBE LJUBAV MOG ŽIVOTA TAKO DA TE OSTAVLJAM IPAK SE NE ŽENIMO
i on reagira onako... OKEJ VAEVA LOL JA ĆU SAD POJESTI OVU VEČERU.Hej, dajte mi svoje mišljenje o ovoj HIPOTETSKOJ ženi.

Dakle, zaručena je za lika. Ali mašta o frajeru kojeg je čula jednom na par minuta na radiju. Dapače, unajmila je privatnog istražitelja da ga prati. Slala mu je pisma i pojavila se na njegovom kućnom pragu prije nego što su se uopće upoznali.
Hehe, vaš odgovor PSIHOTIČNA DROLJA je netočan!

To je Meg Ryan u romantičnom klasiku Slapless in Montreal.

Cijela njihova ljubav je nešto najlošije što sam vidio na celuloidu godinama već.

Thoru je sve oprošteno. Natalie Portman se zaljubi u vanzemaljca s kojim je progovorila tri rečenice toliko da želi s njim na drugi planet.
Potpuno uvjerljivo u odnosu na ovo. Gdje se oni jednostavno neobjašnjivo vole.
Upoznaju se doslovno dvije minute prije kraja filma. LJUBAV. 
E al najgori problem filma su neugodne scene koje sam predvidio. A to su sve scene koje uključuju djecu. Što je tipa 90% filma.
Zašto u holivudu guraju djecu u filmove? Zašto filmovi ne mogu biti magično mjesto koje ignorira taj fenomen DJECE? Mogu proći ili jako male bebe ili 18+.
Tom Hanks ima osmogodišnjeg sina. On je sarkastičan. On priča o seksu. On propituje religiju.
Njegova također osmogodišnja prijateljica plače na romantične filmove, ima teorije o reinkarnaciji i radije bi UMRLA nego jela avionsku hranu. Kao, hranu u avionu, jel.
Krste, rejđam samo kad se sjetim.
I ima par neobjašnjivih scena u filmu.
Primjerice, frend Toma Hanksa spomene tiramisu. Tom Hanks ne zna što je tiramisu.
Pa pita što je tiramisu.
Ali njegov frend mu ne želi reći što je tiramisu.
Ali daj frende stvarno, što je tiramisu?
Ipak mu ne želi reći, ali kaže da će ga voljeti sigurno!
Jel ovo stvarni život?
Ili sam ja sociopat ili su ljudi retardirani.
I da, toliko sam napisao o Sleploos on Seeatul.