Brave (2012) Mda, nije tipa Wall-e, Up, Nemo, Monsters inc., itd. Zapravo većina Pixar crtića je vrhunska, osim tipa Ratatouillea koji me se nekako nije tako jako dojmio. Brave mi tako nekako spada u tu kategoriju sa Ratatouilleom - simpatično je, loveable, likovi su fora, ali nema to nešto što svi ostali imaju. Ne znam točno što, ali nema tu dramu i tu neku lijepu dječju nevinu inspirirajuću pričicu. Kažem, to je samo moj dojam, možda se curama više svidi ili nešto.

Osim toga, to je još uvijek Pixar crtić, dakle animacija i ine tehnikalije su savršene i uživancija je za gledati.
8/10A Few Best Men (2011) Komedija vezana uz vjenčanje, takvih je sve više sad nešto u zadnje vrijeme ako sam dobro skužio. Enivej ova je britansko-australska. Glavni lik se odluči oženiti, vjenčanje je u Australiji kod mlade, on povede svoje frendove i onda slijede svakakve gluparije. Uglavnom, počne tako tako, niš posebno, na trenutke glupavo i bezveze, ali onda prema kraju se rasplamsa i postaje sve bolje i bolje. Ništa posebno, ali je fora je i nasmijalo me.
7/10