Alien³ (1992)Već neko vrijeme planiram pogledati ovo.
Kao mali sam baš jako volio Alien filmove i pogledao sam ih dosta puta. Jedinice, dvojke i četvorke sam se više manje super sjećao, ali za trojku nisam imao nikakav feel. Nisam se ničega sjećao.
Znam da ima užasan rejting općenito kod svih valjda lol, ali ono.,., sigurno nije baš TAKO loš, jelda?
Čak dapače, bio sam uvjeren da će mi biti prilično dobar.
Križu isusov, ovo je baš šokantno loše.
Kako je moguće ovoliko fulati skoro svaki element filma?
Film ponekad izgleda okej. Solidno izgleda svijet (mislim, vani) i ponekad skoro stvori neku atmosferu.
Ali skoro sve ostalo je baš govno. Likovi su rendom i nimalo upečatljivi. Jedino upečatljivo je da imaju neki britanski naglasak, što je nekako dosta šašavo i iritantno. OI ALIEN MATE U WOT ILL REK U MATE SWEAR ON ME MUM
Čitao sam da je dosta ljudi problem filma mračnost i teška atmosfera jer je ovo kao najmoody Alien.
Što nema smisla. Da je bar tako. Da je bar ful srs i mračan i težak, nez.
Ali taj ton ovog filma. To sranje skače između šašave komedije i spooky horora svake tri sekunde il nešto.
Čuo sam da Blu Ray izdanje filma kao bonus umjesto audio komentara ima laugh track za film. xDDD
U jednom dijelu filma frajeri trče po hodnicima bježeći od aliena.
I onda se dogodi scena u kojoj se dva asa zalete jedan u drugog na križanju dva okomita hodnika, obojica padnu na pod i puknu se smijati i udarati šakom u rame kao AHAHAHHAHA DEBILU ZABIO SI SE U MENE. I čuje se
ovaj zvuk.
š
t
o
A i taj alien je često potpuno bezopasan. Ponekad RAZNESE LJUDIMA GLAVE i trči milijun kilometara u sekundi, ali onda opet, ponekad samo primi frajera (da, svojim rukama) i malo ga lupa, eto. U jednom trenutku uhvati frajera i... nešto, da bi došao drugi lik, otrgnuo mu ovog prvog iz ruku i odvukao ga na sigurnost. Al kužiš, alien ih ne stigne sad, iskoristio je to ludo brzo trčanje prije minutu, nije se još napunilo opet!! xDD
Nez, spektakl govana.
Alien: Resurrection (1997)Ovog sam se sjećao kao dobrog, ali onda sam kasnije saznao da ima jednako lošu, ako ne i goru, reputaciju od trojke.
Što mi nije baš jasno jer,,, ovo je dobro lol.
Likovi rulaju. Svi su baš jako badass, ali na dosta zabavan način. Perlman je standardno bog. A i Michael Wincott s najboljim dubokim hrapavim glasom ikad rula.
Akcija je uglavnom dobra i dosta dobro sve to izgleda. Ima skroz drugačiji feel od ostalih, al opet, svi imaju neki svoj poseban feel.,,
Malo su mi drljavi
matica i SIN ALIEN. Nez, redikulnost im je dosta visoka. Ne mogu srs shvatiti kralja koji ima cice i dugački jezik s kojim liže stvari lol. 
Neke šale su nekad malo cringe, a samo pucanje je dosta grozno. Ne sad da me baš boli kurac za to, al ovo je baš onako PEW PEW laseri koji izgledaju dosta smiješno. x[
Četvorka mi je možda malo lošija od jedinice i dvojke, al ne daleko. Trojka je baš tri milijuna kilometara niže na popisu. xD