Pa ima smisla ovo s Mannom, baš zato što Mann zna da je sve lažirano, ne samo ti podaci koje je on lažirao, nego berem da on isto zna istinu pošto zna da bi se MM vratio na zemlju, što je njemu neprihvatljivo, pošto zna tajnu da su poslani na uzaludnu misiju. Što na kraju ipak nije ispalo točno.Meni su CASE i TARS genijalni i isprva mi je bio užasan dizajn i nešto što bi bilo okej za prije 50 godina u filmovima, ali toliko sam ih zavolio zbog humora i kul scene spašavanja da potiskujem njihov retro izgled.
Već naletio na brdo dojmova od ljudi koji ismijavaju šeme s vremenom i prostorom i svim tim SCi-Fi stvarima i smijem im se, rađe nek ismijavaju svoj život lol. xD
Za film su uzeti najveći stručnjaci za sve teme koje film obrađuje što se tiče svemira i vremena, tako da sve ima smisla i ostatak je jednostavno belivable iako je dio mašte, jel.
Meni je predivno kako je film uspio zrulat na svim poljima. Nezz jedva čekam da ga idem gledat opet i vjerujem da bi mogao i po prvi put ga možda i treći put pogledat.
Ljubav i emocije na početku > pejsing i razrađeni odnosi između likova > općenito stanje stvari na zemlji > odlazak u svemir < zadnji dio filma koji je svemir za sebe.
Nezz gay mi je bacat kritiku na patetičnost. Vau emocija fuj.
Nezz ljudi pls.