HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2322637 Hitova
*

9mlg9

• Gost
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17640 : 10. Siječanj, 2016., 15:47 »
The Martian

Još sam pun dojmova, očekivao sam bezveze film, ovo je preugodno iznenadilo. Zbilja jedan od boljih filmova koje sam gledao u zadnjih par godina, svakako se isplati pogledati.

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #17641 : 10. Siječanj, 2016., 15:49 »
The Martian

Još sam pun dojmova, očekivao sam bezveze film, ovo je preugodno iznenadilo. Zbilja jedan od boljih filmova koje sam gledao u zadnjih par godina, svakako se isplati pogledati.

Meni je taj film parodija i reklama za duck tape.
Frajer je sveživo na Marsu kaj mu je krepalo obljepio duck tapeom i sve je držalo... I kaciga i odijelo i ono vozilo, plastenik i itd.
Čista parodija za mene...  :loludara:

*

9mlg9

• Gost
« Odgovori #17642 : 10. Siječanj, 2016., 15:53 »
Dobro, da, daktejp je svemoguć  :loludara: al sve u svemu me ugodno iznenadio film.

*

kajunic77

• **
  • 188
  • Dream big, start small..!
« Odgovori #17643 : 10. Siječanj, 2016., 16:03 »
Citat:
Meni je taj film parodija i reklama za duck tape.
Frajer je sveživo na Marsu kaj mu je krepalo obljepio duck tapeom i sve je držalo... I kaciga i odijelo i ono vozilo, plastenik i itd.
Čista parodija za mene...  :loludara:

Baš sam ga gledao neki dan, film mi je bio solidan ali Interstellar mi je podigao ocekivanja tako da je ovaj ostao samo solidan. :)

Sto se tice duck tape-a smijao sam se kad je zaljepio kacigu jer mi to nije predstavljalo nikakvu logiku i samo sam se sjetio djetinstva i svojih uzaludnih pokusaja ljepljenja probusene gume biclika selotejpom..  :fpalm: :fpalm:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #17644 : 11. Siječanj, 2016., 00:24 »
hateful eight

ima sam niska očekivanja, valjda zbog samuela l jacksona i usiljene glume i tog nekog KIČA.
na kraju mi je stvarno dobar film, ima dosta smiješnih fora, pogotovo je samuel l jackson smiješan...ali kraj je stvarno bezveze.
i općenito, ta glupa tematika na nekoj razini USTAŠA I PARTIZANA nez,,,,crnci i rasisti. VAU.
pomalo ideološki obojano. ali jako zabavno sve u svemu.

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #17645 : 11. Siječanj, 2016., 04:28 »
Dečki BRAVO za spojlanje s ducktapeom. Nije veliko, ali je spojlanje. ;)

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #17646 : 11. Siječanj, 2016., 07:10 »
Dečki BRAVO za spojlanje s ducktapeom. Nije veliko, ali je spojlanje. ;)
Ma joj to meni nije ni film nego parodjija...
I teškog li spojlera. Čovjek za sve koristi duck tape...

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17647 : 11. Siječanj, 2016., 11:36 »
Cole nisi gledao Martian? Sta cekas?

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #17648 : 11. Siječanj, 2016., 12:00 »
Jesam, u kinu. Pregenijalan film.

The Martian (2015) ★★★★★ Cinestar

Jedan od najboljih filmova godine definitivno. Baš ću na kraju godine napravit listu najboljih pa ću ih rangirat. Šta ja znam, nije najbolji ikad sci fi, ali on to ni ne pokušava biti. Mark Watney je savršen, kao i cijeli cast. Već dugo nisam gledao film, u kojem je cijeli cast fantastično posložen kao u ovome, a da su mi stvarno svi glumci onak mrak. Humorističan, predivnog izgleda. Ovo se baš mora otić u kino pogledat, nema tog medija koji će zamjenit sci fi u kinu. Baš feel good movie. <3

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17649 : 11. Siječanj, 2016., 12:02 »
Slazem se sa svime stvano odlican film.

*

metalni

• 1395
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
« Odgovori #17650 : 11. Siječanj, 2016., 18:39 »
Istina, odličan film...  :thumbs:
A što se tiče trake... Imao sam prilike koristiti i "pravu" verziju, a ne ovu civilnu koju možeš uzeti na trgovini. Hebate vrag, to sranje koriste za fiksiranje metalnih konstrukcija i oplata na gradilištu- tako da ne sumnjam da je svestrana do ibera.
Ja na žalost imam samo običnu u kući, ali da služi svojoj svrsi- bogme savršeno.

E sada, da li je moguće što je moguće- hebate, pa to je film, nije reality.

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #17651 : 11. Siječanj, 2016., 18:44 »
Contact (1997) Gledao ovaj film davno pa dobio zelju da ga opet pogledam.Odlicna prica kao i sve ostalo u filmu. 7,8/10

Predators (2010) Vrhunski film pun odlicnih akcijskih scena.Obozavam filmove u ovom stilu.Ekipa koja se nalazi u pocetku mi je jedna od najjacih ekipa sta sam vidio slozene u filmu ikad.Predators vs predators. 8,7/10

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #17652 : 11. Siječanj, 2016., 18:46 »
Ma znam da je film, ali sam umirao od smjeha na te fore  :hihi:

Inače danas sam pogledao:

Terminator Genisys 90/100
Baš mi je fino sjeo film pošto sam sve nastavke nedavno pogledao. Volim te fore kada postoje alternativne realnosti i mogućnosti mijenjanja povijesti, budućnosti i itd.
Dosta dobro napravljen film u kojem sam uživao skoro svake sekunde. Nema nepotrebno dugih i dosadnih dijaloga koji me inače znaju zamarati.
Akcije ima dovoljno i priča je doista zanimljiva i tjera te na razmišljanje. Fora su mi ubačeni Terminatori iz prvog i drugog filma. To je baš ono čemu se uopće nisam nadao!

« Odgovori #17653 : 14. Siječanj, 2016., 12:09 »
Realno i Martian i Terminator drekenys su teža govna od filmova

neugodno za gledat kolko loše

« Odgovori #17654 : 14. Siječanj, 2016., 12:17 »
The Dirty Dozen (1967) ★★★★★

Filmčina. Sad bu pedeset godina od ovog remek djela. Gledao ga u mladosti i sjećam se da mi je rulao. No ovakvo uživanje u tako starom uratku već dugo nisam imao. Kakav cast, prejebena ekipa. Reisman, Wladislaw, Pinkley, Franco, kakva genijalna ekipa, ma svi su genijalni. Kada Pinkley glumi generala, to mi je jedna od najboljih i najsmješniji scena koje sam ikada vidio. Ovo je obavezno filmsko štivo, bez obzira da li volite filmove s ratnom tematikom, ovo se mora pogledat. <3

Aj konačno se slažem u nečemu s tobom u vezi filmova xd
Ako već nisi pogledaj Das Boot ili Bridge too far sa Conneryom
brijem da će ti se svidjet
klasici :)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9