HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2218996 Hitova
*

Under

• 1819
  • Bwaaaah!
    • SH Memories
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #4590 : 11. Studeni, 2008., 15:35 »
Čudo jedno. :wildboy:

*

Stripy

• *
  • 145
« Odgovori #4591 : 12. Studeni, 2008., 15:37 »
Mirrors, ok hororčić s vrlo dobrim Kieferom Sutherlandom (i još boljom Paulom Patton koja tumači lik njegove žene :ementaler:)

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #4592 : 12. Studeni, 2008., 20:29 »
Hostel, hostel 2...

E, ovo je već druga priča. Više su odvratni nego strašni, ali uz 5.1 sistem dobro sam se usro  :thumbs:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #4593 : 13. Studeni, 2008., 11:26 »
Funny Games U.S. (2007)

Gringo ga pretjeruje, film ima ponekih dosadnih djelova, i to samo kad su tim roth i Naomi Watts sami..gluma je jako dobra, od strane svih, osim možda klinca..film je duhovit, zanimljiv, muzika, kad je ima efektna..meni se svidio rimotli.. 6 / 10

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #4594 : 14. Studeni, 2008., 16:55 »
The Devil's Chair (2006)

Kulerica hororica..ponekad malo podosadno.. 6 / 10

*

n00b

• 609
« Odgovori #4595 : 14. Studeni, 2008., 22:47 »
Forbidden Planet

Jebote kako volim pogledat filmove koje sam ko mali gledao. Ono, sjetim se svega nakon što prođe neka scena, a neke sitnice posebice pamtim.
Ovo je stvarno predobar film najviše zbog priče, ako budem imao djecu ovo će im biti na listi must-watch.
Ma čudo, prejak film. 2010 rade remake navodno.  :wildboy:

*

Fenrir

• **
  • 255
  • Zapijev dečko
« Odgovori #4596 : 15. Studeni, 2008., 15:21 »
The Dark Knight

Film za koji sam ove godine bio možda najviše zagrijan je... Pa reći ću samo da mi nije ispao kao neko remek-djelo, vrijedno onako visokog mjesta na IMDb-u. Nije da sam pogledao sve filmove koji su na vrhu te ljestvice, ali svaki od tih filmova mora biti nešto nesvakidašnje i predobro. Mračni vitez mi onak, nije skoro bio ni zabavan i da je trajao imalo duže, popizdio bih. Lik kojeg sam najviše čekao da se pojavi je, naravno, taj famozni Joker. I za njega mogu reći da mi nije bio neki mamojeben lik; eventualno su mi bile kul njegove konverzacije s Batmanom i Dentom (oni dijelovi kad sebe prikazuje kao ne onog pravog zločinca u Gothamu) i to što je odavao dojam bolesnije osobe od Jokera kojeg je utjelovio Nicholson. Svidjela mi se i ona scena kad Dent otme pištolj onome u sudnici, te sve scene gdje se pojavio Fox (šta ću, Freeman mi je dosad rulao u svakom filmu) - sve, osim one kad Brusu savjetuje da pročita upute, to mi je bila malo Bondovski, tj. Q-ovski. Dalje, Betmenov glas... OK je ako je nešto dublji, ali ono je očito bilo neko blago izdrkavanje. Bilo mi smiješno, kao i Bat-bike (kako se već zove). Betmobil je ispao previše tenkovski i ne onoliko aerodinamično kao u Burtonovoj varijanti (Keaton mi je još uvijek onaj pravi Batman) što junaku koji se temelji na letećem sisavcu baš i ne pristaje. Da ne bi bilo zabune, niti mi je Batman neki omiljeni junak, niti smatram da je Batmobile, u bilo kojem obliku, kul vozilo. Da se sjetim šta mi je još bilo dobro... Npr. kad Joker prepričava kako je dobio ožiljke i scena s trajektima.

Uglavnom, nemrem reći da je film loš, al' da mi se svidio i da ga mogu preporučit'.. Teško. =(

*

Armor

• 3814
« Odgovori #4597 : 16. Studeni, 2008., 01:23 »
Bond,James Bond :thumbs:

"Ova je žena strašna"
"Otplesala je svoje"
 :ave:

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #4598 : 16. Studeni, 2008., 11:27 »
Pogledao Titus i podsjetio se kako je Hopkins čudo od glumca.

Prejebena adaptacija s odličnim scenarijem.

*

SANK-ONER

• Gost
« Odgovori #4599 : 16. Studeni, 2008., 17:52 »
ZADNJE SAM GLEDO VJESTICA IZ BLAIRA JEBEN FILM

*

Seengeer

• 3581
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #4600 : 16. Studeni, 2008., 18:46 »
Faca poput Mikea  :approve :approve

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #4601 : 16. Studeni, 2008., 19:54 »
The Tell-Tale Heart (1953/I)

Jako kulerski kratki crtić, prema priči Poe-ovoj..proglašen jednim od najboljih kratkih crtića ikad.. 8 / 10

*

dode

• Gost
« Odgovori #4602 : 16. Studeni, 2008., 20:32 »
The Tell-Tale Heart (1953/I)

Jako kulerski kratki crtić, prema priči Poe-ovoj..proglašen jednim od najboljih kratkih crtića ikad.. 8 / 10

Fora. Imaš još neš takvog?  :(

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #4603 : 16. Studeni, 2008., 20:38 »
Kul je burtonov Vincent..imam doma na dvdu uploadam sutra na youtube..

il ak ti se da skidat, wink wink pm..

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #4604 : 16. Studeni, 2008., 20:43 »
Vinceta već ima na jubitu.
Bar ga je prije bilo.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9