RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Eyes Wide ShutGledao ga po ne znam, četvrti put, mislim. I dalje mi je nekako najmanje drag od svih Kubrickovih koje sam gledao. Nicole mi je jebena i dalje.
QuarantineBolji mi je španjolski original. Ovdje ima puno više nepotrebne akcije.
Citat: Under - 10. Lipanj, 2009., 18:58Eyes Wide ShutGledao ga po ne znam, četvrti put, mislim. I dalje mi je nekako najmanje drag od svih Kubrickovih koje sam gledao. Nicole mi je jebena i dalje.Sigurno zato kaj nisi gledo dosadnu Lolitu. A i dobar je film, nemoj hejtat zato kaj svi hejtaju.
Citat: Under - 10. Lipanj, 2009., 18:58QuarantineBolji mi je španjolski original. Ovdje ima puno više nepotrebne akcije.Original je tolko lošiji od ovog da je to nevjerojatno..negledlajiv je, karantena rula..
Terminator Salvation (2009)Ovaj film nema ništa, al ništa. Očajna akcija, nema priču, roboti su loši, ma saka kurčinu nevjerijatno. 4 / 10
Citat: Zapi - 10. Lipanj, 2009., 18:58Citat: Under - 10. Lipanj, 2009., 18:58Citat: Zapi - 10. Lipanj, 2009., 18:58Citat: Under - 10. Lipanj, 2009., 18:58QuarantineBolji mi je španjolski original. Ovdje ima puno više nepotrebne akcije.Original je tolko lošiji od ovog da je to nevjerojatno..negledlajiv je, karantena rula..Meni je ova američka pun kurac lošija. Žena me na 50 minuta pitala kada će završiti ovo mučenje. Španjolski mi je puno više kul jer taj niskobudžetni koncept, manje akcije i manje sjeckanja scena stvaraju puno bolju atmosferu. Ovako jednostavno ispadne akcijsko izdrkavanje sa alternativnom kamerom. Jedino mi je kul bilo viditi Radeta.Film se zove [Rec] i to je kulnije nego KARANTENA :tired: Nisam gledao KARANTENU, ali [Rec] mi owna
Citat: Under - 10. Lipanj, 2009., 18:58Citat: Zapi - 10. Lipanj, 2009., 18:58Citat: Under - 10. Lipanj, 2009., 18:58QuarantineBolji mi je španjolski original. Ovdje ima puno više nepotrebne akcije.Original je tolko lošiji od ovog da je to nevjerojatno..negledlajiv je, karantena rula..Meni je ova američka pun kurac lošija. Žena me na 50 minuta pitala kada će završiti ovo mučenje. Španjolski mi je puno više kul jer taj niskobudžetni koncept, manje akcije i manje sjeckanja scena stvaraju puno bolju atmosferu. Ovako jednostavno ispadne akcijsko izdrkavanje sa alternativnom kamerom. Jedino mi je kul bilo viditi Radeta.Film se zove [Rec] i to je kulnije nego KARANTENA :tired: Nisam gledao KARANTENU, ali [Rec] mi owna
Citat: Zapi - 10. Lipanj, 2009., 18:58Citat: Under - 10. Lipanj, 2009., 18:58QuarantineBolji mi je španjolski original. Ovdje ima puno više nepotrebne akcije.Original je tolko lošiji od ovog da je to nevjerojatno..negledlajiv je, karantena rula..Meni je ova američka pun kurac lošija. Žena me na 50 minuta pitala kada će završiti ovo mučenje. Španjolski mi je puno više kul jer taj niskobudžetni koncept, manje akcije i manje sjeckanja scena stvaraju puno bolju atmosferu. Ovako jednostavno ispadne akcijsko izdrkavanje sa alternativnom kamerom. Jedino mi je kul bilo viditi Radeta.