RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
A vama je bitno da drugi vode tu listu? :b_wildy:
visoku ocjenu na imdb je opravdao ne-šabanima koji su ga gledali u kinu. mislim ono. Ako postoji jedan film koji nećeš fully aprišiejtati ako ga ne gledaš u kinu, onda je to kloverfield.
Citat: mr_solidus - 31. Prosinac, 2009., 15:17visoku ocjenu na imdb je opravdao ne-šabanima koji su ga gledali u kinu. mislim ono. Ako postoji jedan film koji nećeš fully aprišiejtati ako ga ne gledaš u kinu, onda je to kloverfield. vjerojatno najgori pokušaj spuštanja ikad. čak ispod tvoje razine lošosti.
Ček, gdje ti tu vidiš pokušaj spuštanja?
sigurno ne boguje ako ga gledaš na mrtvom diviksu il nešto.
Citat: mr_solidus - 31. Prosinac, 2009., 16:04sigurno ne boguje ako ga gledaš na mrtvom diviksu il nešto. bar nismo u jebenim devedesetim kad je razlika između kina i vhs-a bila tolika da to utječe na doživljaj filma. koji kurac ono :tired:
bar nismo u jebenim devedesetim kad je razlika između kina i vhs-a bila tolika da to utječe na doživljaj filma. koji kurac ono :tired:
ono..zvuk, slika, doživljaj.
Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)Peter jebeni Sellers. Siguran sam da će sad neko hejtat ali previše previše rula film.