RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: W3DR4N - 05. Veljača, 2007., 16:39El Laberinto del FaunoFilm je jednostavno... čaroban.Radi se o bajci za odrasle (pervovi fofajte), koja priča priču o usamljenoj djevojčici u vojnom kampu u vrijeme španjolskog građanskog rata. Elementi fantazije povezani sa surovom stvarnosti rata koji ih okružuje. Efekata ima taman dovoljno da ispričaju prekrasnu priču, a da ne pokvare osnovnu poruku filma, kako se često zna dogoditi s holywoodskim filmom slične tematike.Jebeno remek-djelo. U početku mi je bio solidan, kad sam ga pogledao odličan, a kad sam malo promislio o filmu shvatih da se radi o nečem savršenom. 10/10
El Laberinto del FaunoFilm je jednostavno... čaroban.Radi se o bajci za odrasle (pervovi fofajte), koja priča priču o usamljenoj djevojčici u vojnom kampu u vrijeme španjolskog građanskog rata. Elementi fantazije povezani sa surovom stvarnosti rata koji ih okružuje. Efekata ima taman dovoljno da ispričaju prekrasnu priču, a da ne pokvare osnovnu poruku filma, kako se često zna dogoditi s holywoodskim filmom slične tematike.
Invazija i CSI. \/
Citat: black_out - 11. Veljača, 2007., 17:38Citat: W3DR4N - 05. Veljača, 2007., 16:39El Laberinto del FaunoFilm je jednostavno... čaroban.Radi se o bajci za odrasle (pervovi fofajte), koja priča priču o usamljenoj djevojčici u vojnom kampu u vrijeme španjolskog građanskog rata. Elementi fantazije povezani sa surovom stvarnosti rata koji ih okružuje. Efekata ima taman dovoljno da ispričaju prekrasnu priču, a da ne pokvare osnovnu poruku filma, kako se često zna dogoditi s holywoodskim filmom slične tematike.Jebeno remek-djelo. U početku mi je bio solidan, kad sam ga pogledao odličan, a kad sam malo promislio o filmu shvatih da se radi o nečem savršenom. 10/10 Ja sam mu 15 min nakon prvog gledanja na popcornu dao čvrstu osmicu. I pogriješio. Kasnije sam promislio o filmu i neki dan pogledao drugi put. Vrhunska produkcija i prije svega vrhunski film. Čista desetka. Popričamo još na msnu.