RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Citat: $h4d0w - 26. Prosinac, 2007., 00:29Upravo pogledao Bourne Ultimatum! Zakon zavrsetak sjajne trilogije! =D>Bila bi sjajna da je nisu usrali drugim nastavkom. Baš je očajno loš.
Upravo pogledao Bourne Ultimatum! Zakon zavrsetak sjajne trilogije! =D>
Citat: Điz - 26. Prosinac, 2007., 13:45Pa jebemu,pičkica sam,a i mrtve babe u mraku nisu baš moj fetiš Jesi gledao Darkness Falls? Tamo je ona Zubić Vila koja vrišti
Pa jebemu,pičkica sam,a i mrtve babe u mraku nisu baš moj fetiš
Citat: Dodo - 26. Prosinac, 2007., 07:53Citat: $h4d0w - 26. Prosinac, 2007., 00:29Upravo pogledao Bourne Ultimatum! Zakon zavrsetak sjajne trilogije! =D>Bila bi sjajna da je nisu usrali drugim nastavkom. Baš je očajno loš. Drugi nastavak je bolna točka trilogija..zadnje gledoHoles (2003)Vidim da ima veliku ocjenu, al fakat ima debilno naivan kraj, prevelike koincidencije..bezveze..zabavan, al previše preokretanja očima s moje strane..
zodiac.. hvala kvertaju na preporuci.
:tired:Zašto bi itko gledao tu verziju.
@Dodo: Po čemu je drugi nastavak Borna loš? Argumentirano, ako može.
Naravno da nije bio strašan, to je sprdačina teška. Sjećam se te scene u kazalištu, mene baš i nije prepala. Recimo, ja sam se u The Descentu par puta dobro scimao. Jesi to gledao?
Citat: Zapi - 26. Prosinac, 2007., 19:41Citat: Dodo - 26. Prosinac, 2007., 07:53Citat: $h4d0w - 26. Prosinac, 2007., 00:29Upravo pogledao Bourne Ultimatum! Zakon zavrsetak sjajne trilogije! =D>Bila bi sjajna da je nisu usrali drugim nastavkom. Baš je očajno loš. Drugi nastavak je bolna točka trilogija..zadnje gledoHoles (2003)Vidim da ima veliku ocjenu, al fakat ima debilno naivan kraj, prevelike koincidencije..bezveze..zabavan, al previše preokretanja očima s moje strane..e i to isto. kraj je fakat ono, da ziher. to više nije koincidencija to je znanstvena fantastika.
Citat: Lich - 26. Prosinac, 2007., 20:31Naravno da nije bio strašan, to je sprdačina teška. Sjećam se te scene u kazalištu, mene baš i nije prepala. Recimo, ja sam se u The Descentu par puta dobro scimao. Jesi to gledao?Nisam. To je ovo?