RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Benny Lava says (13:22):what's the airspeed velocity of an unladen swallowRobot-glupača says (13:22):Welcome back, Ben!What do you mean? An African or a European swallow?Benny Lava says (13:22):what's the capital of assyria?Robot-glupača says (13:22):It depends when. Assyria had successively four capitals: Ashur (or Qalat Sherqat), Calah (or Nimrud), the short-lived Dur Sharrukin (or Khorsabad), and Nineveh.Any other question, bridgekeeper?
Znao sam da će netko kometirati. A čuj, mene je briga za to šta drugi misle, meni je film odličan i bok. Mislio sam da će film biti teško sranje i jedva sam se natjerao da ga počnem gledati, bilo je upravo suprotno, dva sata su mi proletjela za čas.
Transformers - nisam bio previše nabrijan na film no bila bi velika šteta da ga nisam pogledao zato jer sam uživao. Glumci su odlični, što se efekata tiče, nigdje nisam vidio tako dobre kao u ovom filmu, uglavnom, oduševljen sam. 10/10
Kak mislis da bu neki tak komentiral? Ja sam ti iznio svoje strucno misljenje u vezi filma.Kad sam pogledal film, sjeo sam za stol u kaficu i poceo plakat. Nakon toga nisam gledao niti jedan film mjesec dana.