Koja genijalna metafora
I totalno razumljiva.
Gle biver, ti recimo ne volis cimet, ok? Al usput jedes kolac koji ti je predobar. I dodje kuhar ili netko i kaze ti da ima pecto cimeta u kolacu. I taj kolac ce tebi odma postati pregadan, jel? 
ja sam samo htio reć da je određen sastojak jako važan. kako u kolaču tako i filmu. kao što ću pojest kolač s cimetom kojeg ne volim, ja ću pogledat film s npr. glumcem (ili bilo čim drugim što mi je paše) kojeg ne volim, ali mu neću dat ocjenu pecto/10 nego neku primjereniju. ja nisam nigdje rekao da meni deathproof nije dobar film, dapače. film je čist solidan. ali nikad neće uć na moj top listu 20 najboljih filmova svih vremena.
isuse igrić dosta retajstva 
puši kitu.
toeto.
faca je još jednom došao u raspravu s jednom "nitko nema pojma ja sam bog svijeta" rečenicom i svima presudio. stalno to radiš

da, mislim da nakon ove tvoje rečenice obožavam deathproof.
:tired:
Lol, mister rasprava.
Naravno da to radim jerbo shavtih da se ne isplati raspravljat...pogotovo ne sa određenim članovima. Tak da, forsanje gg.
kad se bojiš argumentirane rasprave, nego samo sereš na bosanski način. svi sam serete protiv mene i svih ostalih kojima se film ne sviđa, a nitko nije dao ijedan razlog zašto taj film po vama zaslužuje 10/10. ja sam argumentirano rekao zašto mi nije najbolji ikad. tako da, ja > vi