Nisi reko da su smeće.
A možda i jesi, ne znam. Prestao sam te slušat nakon što si izjavio da je epizoda dva bolja od epizode pet.
Star Wars Episode III - Revenge of the SithI opet smeće. Bolje od dvojke, možda čak i jedinice, al smeće i dalje. Priča je retardirana, tempiranje loše, a i dalje stoje sve zamjerke od jedinice i dvojke (iako ovdje nema baš toliko lošeg CGI-ja kao u dvojci). Zašto su borbe tako užasne? Nema smisla.
Windu ide ubiti Sidiousa i zamahuje tri dana, dovoljno da Anakin izvadi lightsaber, upali ga i odreže mu ruku. Jej.
Yoda dođe kod Sidiousa i ovaj mu kaže "sad ćeš osjetiti punu moć tamne strane" i pogodi ga onim lightningom. I ovaj se ne uspije izmaknut il obranit. Iako je to Yoda. I ovaj je najavio da će ga pogodit.

Al dvije sekunde kasnije skače okolo kao hiperaktivna vjeverica.
Obi Wan sruši Anakina na onom stolu i ide ga ubit. Al i njemu treba pecto da zamahne lightsaberom, pa Anakin stiže force pullat svoj mač, upalit ga i obranit se. Dakle, kad duelaju, mogu zamahivati totalno brzo i predviđat jedan drugom pokrete, al kad ga treba ubit, odjednom zamahuje u slou moušnu. Logično.
5/10
Fala isusu da sam gotov s novom trilogijom.