RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
12 majmunagledao nakon pun kurac dugo. predobar. brad pitt
Citat: LifeOnAChain - 13. Travanj, 2010., 17:30Citat: Gerogerigegege - 13. Travanj, 2010., 16:43Citat: LifeOnAChain - 13. Travanj, 2010., 13:53Prije svega, karakterizira ga odlična glumačka postava vođena Keanu Reevesom glazba i izgled su smeće. jedino je priča dobra priča, a ona moš i dika pročitat film ne treba postojatMeni je originalnost uvijek na prvom mjestu, a filmu to nikako ne nedostaje. I kao što sam i napisao, film se većini nećesvidjeti (nije svidio), jer će ga rijetko tko odgledati od početka do kraja. Zna biti dosadnjikav, s puno dijaloga, te na pola filmaviše ne kužiš tko tu koga. Ali onaj koji odgleda film do kraja, shvati poantu. Baš se i ne slažem da su glazba i izgled smeće,jer vjerodostojno preslikavaju stanje u kojem se čitav njihov svijet nalazi. Zbog te psihodelične glazbe i svijeta koji je pun jarkih boja i čudnih oblika, činilo mi se da nisu samo likovi ti koji su na tripu. I da, rekao bih da nisi ljubitelj Keanu Reevesa, ali meni je on sasvim solidno odradio ulogu, a njegovi monolozi Ok mister najpametniji. Nigdje nisam reko da priču nisam shvatio ni ništa. Nego je nemoguće preć preko odvratnog izgleda i muzike.I originalnost na prvom mjestu derpa durka durkpdurkpTM
Citat: Gerogerigegege - 13. Travanj, 2010., 16:43Citat: LifeOnAChain - 13. Travanj, 2010., 13:53Prije svega, karakterizira ga odlična glumačka postava vođena Keanu Reevesom glazba i izgled su smeće. jedino je priča dobra priča, a ona moš i dika pročitat film ne treba postojatMeni je originalnost uvijek na prvom mjestu, a filmu to nikako ne nedostaje. I kao što sam i napisao, film se većini nećesvidjeti (nije svidio), jer će ga rijetko tko odgledati od početka do kraja. Zna biti dosadnjikav, s puno dijaloga, te na pola filmaviše ne kužiš tko tu koga. Ali onaj koji odgleda film do kraja, shvati poantu. Baš se i ne slažem da su glazba i izgled smeće,jer vjerodostojno preslikavaju stanje u kojem se čitav njihov svijet nalazi. Zbog te psihodelične glazbe i svijeta koji je pun jarkih boja i čudnih oblika, činilo mi se da nisu samo likovi ti koji su na tripu. I da, rekao bih da nisi ljubitelj Keanu Reevesa, ali meni je on sasvim solidno odradio ulogu, a njegovi monolozi
Citat: LifeOnAChain - 13. Travanj, 2010., 13:53Prije svega, karakterizira ga odlična glumačka postava vođena Keanu Reevesom glazba i izgled su smeće. jedino je priča dobra priča, a ona moš i dika pročitat film ne treba postojat
Prije svega, karakterizira ga odlična glumačka postava vođena Keanu Reevesom
Citat: LifeOnAChain - 13. Travanj, 2010., 18:09Nisam ni rekao da ga nisi shvatio, jer čim znaš da je napravljen po Dickensovom djelu pretpostavljam da si shvatio čitavu bit filma.moro sam
Nisam ni rekao da ga nisi shvatio, jer čim znaš da je napravljen po Dickensovom djelu pretpostavljam da si shvatio čitavu bit filma.
Znam ja to, htio sam viditi zna li on iz misterioznih menishvatljivih razloga