HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2221594 Hitova
*

Clouseau

• **
  • 195
  • AE PIPUN
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #8640 : 07. Srpanj, 2010., 17:25 »

INAČE:

It (1990)

Nije strašan, ali ima nekakav undertone..strašnosti :hiha: Pennywise rula. Neloše, sve u svemu ;(
Ja sam zaključio da filmove koji su mi stvorili određen dojam u djetinjstvu ne treba ponovo gledati i pokvariti si taj dojam. It mi je ko klincu bio valjda najstrašnija stvar ikad i bojao sam se tog jebenog Pennywisea. Pogledo ga opet pred 2 god i bio mi je meeh.

Sinoć tako pogledao opet Burtonovog Batmana i ta lijepa uspomena pala je u vodu. Jedino šta sam postigo je da sam produbio svoju mržnju prema retajnom Burtonu. Koja je to jebena nula  :wildboy: Sad znam da ne smijem opet pogledati Flash Gordona

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #8641 : 07. Srpanj, 2010., 17:39 »
upravo sam te zavolio  :wildboy:

burton je smetlarski, pretenciozni smećar bez imalo skilla. hej, ajmo osamsto puta nabacati random čudne i scary likove koje će glumiti johnny depp i h.b. carter i nazvati to klasikom. ajmo.  :tired:

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #8642 : 07. Srpanj, 2010., 17:41 »
Burton je govno, It rula ako si ga gledao kao klinjo, AH X je remek djelo. Prošli smo to već 100 puta  :wildboy:

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #8643 : 07. Srpanj, 2010., 17:50 »
Nisam uopće gledao It do sad ;(

« Odgovori #8644 : 07. Srpanj, 2010., 17:51 »
Pušite kurac, svejedno, dobri su mu filmovi. :wildboy: Tj, nekakvom Poissonovom krivuljom :hiha: kvaliteta istih ide prema dolje, al ipak!1. :(

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #8645 : 07. Srpanj, 2010., 18:42 »
LOL NIKOG NE INTERESIRAJU TVOJE RIBLJE KRIVULJE, GIKU ;)

Nego, H.B. Carter je gadna ko drek. Zašto je ljudi vole ono? ;(

« Odgovori #8646 : 07. Srpanj, 2010., 20:11 »
A Wind Named Amnesia

Imao masu vremena na hardu, ali mi se nije dalo gledati.
Gotovo pa remek-djelo.

9/10

Donnie Darko ostaje naj muvi ikad.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #8647 : 08. Srpanj, 2010., 05:52 »
i DD je smeće.

« Odgovori #8648 : 08. Srpanj, 2010., 10:03 »
Igrić has spoken.  :hiha:

*

Clouseau

• **
  • 195
  • AE PIPUN
« Odgovori #8649 : 08. Srpanj, 2010., 11:21 »
Sad znam da ne smijem opet pogledati Flash Gordona
usudio bih swe reći da rula JOŠ VIŠE. gledo nedavno.
Ja ti ne volim treš baš. Tj volim eventualno kada je ciljano napravljen treš tipa Bubba Ho-Tep, al nešto šta kroz vrijeme postane trešmi samo ubije lijepa sjećanja na film.
Brijem da sada vidim Minga da bi bio ovaj rad -  :fpalm:

Zar nismo već imali razgovor o tome kako je H. Bonham-Carter gadna i kako ju mrzimo?  :ementaler:

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #8650 : 08. Srpanj, 2010., 16:10 »
Šta jesmo? ;( A dobro, možemo opet LOL

« Odgovori #8651 : 09. Srpanj, 2010., 00:54 »
Hot Tub Time Machine

Ne mere. Želi biti Hangover i uspijeva. Al to nije dobra stvar jer je Hangover smeće. Ovo mi je čak bolje od Hangovera, al nedovoljno. Ima par svježih fora, ali moglo je to puno bolje. Kvragu, vraćate se u prošlost. I to u osamdesete. Ideja filma je zapravo prilično dobra - nitko neće očekivati ništa ozbiljno ili povezano s mozgom, a osamdesete vs. 21. stoljeće daje dobru podlogu za glupiranje i ismijavanje apsolutno svega. Šteta, nisu to baš dobro iskoristili.

Gledljivo, al ono... gledao sam ga prije par sati i već sam zaboravio pola radnje i većinu fora.
5/10

2012

Dobro, ovo je pak toliko smeće da ni ne moram trošiti previše riječi. Al uglavnom, ako se itko ikad pita na što se misli kad se kaže da je film tipično holivudsko plitko amerikanizirano smeće napravljeno za debile koji vole gledati šarene sličice kako se izmjenjuju na ekranu, nek pogleda ovaj film.
Film bi trebao ući u Guinessovu knjigu rekorda za najveću gustoću klišeja - 15 po minuti.

2/10
Čist zato da ne skine Epic Movie i Meet the Spartans sa trona.

*

$h4d0w

• 2899
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
« Odgovori #8652 : 09. Srpanj, 2010., 11:27 »
(500) Days of Summer (2009)

Neznam, dosadnjikav je malo. U cijelom filmu se praktički ništa ne događa, samo se rendom vrte dani. Malo me razočarao, očekivao sam više. 6,5/10

*

Qupo

• *
  • 52
« Odgovori #8653 : 11. Srpanj, 2010., 03:36 »
Repo Men i The Incredible Hulk
Na Repo lajk, pogotovo što sam lajkala ideju nakon Repo the Genetic opera ili kako već gdje se previše pjeva za moj ukus.
Uglavnom, kod oba filma, bez obzira na priču izvedbu i sve skupa, izrazito su me živcirale sve žemske. Liv Tyler više službeno od danas više ne podnosim.

It's ok Bruce, it's ok.

Zašto svaki film mora imati tu neku retardiranu priču. Ljubavnu jel.

*

Đester

• **
  • 384
  • OSOBNI TEKST
« Odgovori #8654 : 11. Srpanj, 2010., 03:42 »
Pa ono, frajeru, Hulk je i u stripu bio s Betty Ross trčkarao, pa bi bilo malo blesavo to ne ukomponirati u muvi ;) Za Repo men neznam LOL

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9