RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
star wars epizoda tri je bolja od mementa.
aj sad reci da je to memento.
prestiž owna insepšn
Book of Eli.Da ne filozofiram previse, citirat cu sam sebe sa drugog foruma.Cuo sam neke kritike oko ovog filma, al sam odlucio po zdravo seljacki sam vidit o cemu je rijec. Uglavnom, da odmah kazem, film je dobar. Ne odlican i breathtaking, al je dobar. Kao sto se moglo vidjeti na trailerima, rijec je o postapokalizmu. Svijet je unisten nuklearnim ratom te se polako ponovno izgraduje. Film obraduje jednog lika koji prakticki ima funkciju novog proroka. Sacuvati i donijeti zadnju sacuvanu Bibliju na zapad. Dalje nebum otkrival radnju, al cu reci da je funkcija vjere(sto je neka poanta filma) i njezin smisao lijepo obradena te pokazuje neke stvari o kojima se zadnjih 10-15 godina puno diskutiralo. Mogu reci da je nekakva poruka filma dobro prenesena. S druge strane, u filmu ima dosta smijesnih kliseja i rupa u cijeloj storiji. A i kraj je pomalo smijesan (barem meni). Sve u svemu, film vrijedi svakako pogledati. Gluma je dobra, posebice od Denzela. Efekti i sta ide sve ide uz to su takoder kvalitetno odradeni. Nije mi zao utrosena 2 sata. Ocjena: 8/10
znam da je stariji malo
[ Le notti di Cabiria (1957)