Trebali su stat nakon prva tri dijela. 
Neb se složio.
Svaki PP sa Sellersom mi je genijalan.
Prvi je umjeren zato jer Sellers nema glavnu rolu još ali je svejedno je odličan film sam po sebi i vrijedi ga pogledati već samo radi chase scene pri kraju. I šeme s mlijekom, tu si je Sellers brijem kupio glavnu ulogu u nastavcima. Drugi, A Shot in the Dark je meni 2. najsmiješniji od svih. Pojavljuju se Cato i Dreyfuss prvi put. Treći je odličan al meni osobno najmanje pamtljiv, možda zato jer sam ga najmanje puta i pogledao, al nikako loš. Četvrti mi je najbolji i ne kužim zaš bi ti prekinuo nakon trećeg. Ima sve, totalni kaos tijekom cijelog filma.. Prerušavanja, Cato, gluposti koje melje, ludi Dreyfus.. ne znam, meni samo zbog parallel bars scene i ispitivanja osoblja koje tome slijedi vrijedi pogledati film. Vrh vrhova.
Peti je isto dobar, pamtim ga ponajviše zbog hrpe disguiseva i opet dobro isfurane šeme besmislenog raspleta di Kluzo riješi sve slučajno. Tolko puta ponovljeno a opet šljaka.
Ne znam, meni je svaki čisto zlato, na ništa se ne smijem tako iskreno ko budala ko na to. Možda na još par britanskih serija. Šteta šta je umro prije 6-og nastavka