RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Nisam gledala
Citat: poison_ivy - 29. Siječanj, 2011., 22:42Nisam gledala Ne vjerujem ;( Mislim film je hipsterski totalno i hipsteri ga hajpaju kao što reče Gregorio
Citat: Jadran - 29. Siječanj, 2011., 00:01Black SwanNe zelim secirat film, trenutno mi nema smisla. Pokusao sam razmisljati o manama, al nemoguce je, jer sam potpuno blown away. Film jebote. Stil. Intenzivnost. Kako je film jebeno INTENZIVAN. djelovi filma su potpuno izvan granice filma, cisto osjetilno svrsavanje. Jebote. Kurac. idem danas. ak je na tebe djelovalo.
Black SwanNe zelim secirat film, trenutno mi nema smisla. Pokusao sam razmisljati o manama, al nemoguce je, jer sam potpuno blown away. Film jebote. Stil. Intenzivnost. Kako je film jebeno INTENZIVAN. djelovi filma su potpuno izvan granice filma, cisto osjetilno svrsavanje. Jebote. Kurac.
oh NE doine darko, jebate pas ono jebote, to je ful intrigantan film i ful je čudan i ima ful čudnu priču i ful je dobok ono prile tribaš biti na odrđenoj razini da bi to skužija kuš ono prile ful bile cile vanzemaljac ono on ide zašto nosiš taj glupi ljudski odjelo ono.
Usual suspects - Malo previše otkriva na početku, praktički spojla, ali dosta dobar, pogotovo end... 7.4/10