HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2218944 Hitova
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #11190 : 23. Travanj, 2012., 16:37 »
http://www.imdb.com/title/tt0120255/
The sweet hereafter

Još jedan film od Atoma Egoyana u kojem je čovjek pokazao kako se za malo para može napraviti odličan film.
Mitchell Stevens(Ian Holm) dolazi u malo mjesto u kojem se svi međusobno znaju i u kojem se desila tragedija u kojoj je poginulo dosta djece. On ide od familije do familije i razgovara sa roditeljima stradale djece koja su poginula u prometnoj nesreći dok ih je autobus vozio do škole. Tu saznajemo i njegovu ne baš blistavu životnu priču i pratimo njegov odnos sa kćerkom...
Svi glumci su odlični i pogotovo je interesantan odnos djevojke koja nije poginula u nesreći već je ostala paralizirana i njenog oca.
Ponovno se vraćam na režisera ovog film. Atom Egoyan definitivno dobiva veliku pohvalu od mene i postaje mi jedan od dražih režisera. Šteta što i prije nisam gledao ove njegove odlične filmove.

Ocjena: 9/10

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #11191 : 23. Travanj, 2012., 21:54 »

« Odgovori #11192 : 23. Travanj, 2012., 22:11 »
The prestige je odlična film. Jedan od najboljih trilera u zadnjih desetak godina. :thumbs:

*

presveti

• n00b
  • 0
  • sanjam samo pobjede...
« Odgovori #11193 : 23. Travanj, 2012., 22:12 »
God Bless America Trailer

jel gleda itko ovo
nezzzzzz
 :hihi:

definitivno film za pogledat i raspravljati. ne kažem da je dobar il nije. nego ono, TEMA. antiamerika. napad na reallity showove, celebritije, glupu razmaženu dicu i ta sranja.
čim sam vidija trejler odma sam iša skinit i pogledat.
kao prvo, film je onako...morbidan. :wildboy: tip i tinejdžerka idu ubijati okolo.
i neznam, početak filma je ono, zanimljiv totalno. al kasnije se uopće nemoš usredotočit na samu poantu filma baš zbog tih ubijanja, malo uznemirujuće. :wildboy:
i totalno krene u drugom pravcu od onog što se očekuje na početku. na krivi način iskazana poanta. koja se isto tako i gubi tokom filma, upravo zbog te
tinejdžerke u pubertetu. + dosta neuvjerljivo iskazana ta poruka na kraju. na brzinu nekako.
a kraj je ono...neznam.

« Odgovori #11194 : 23. Travanj, 2012., 22:22 »
Masa naših filmova je iritantnija od God bless  America, ali naši filmovi su posebna kategorija. :hihi:

« Odgovori #11195 : 23. Travanj, 2012., 23:18 »
+da su filmovi igrači, battleship bi bio više IVICA MORNAR :hiha: je spektakl za gledati ali..... :hiha:

:))))))))))))

*

sajo

• **
  • 280
« Odgovori #11196 : 25. Travanj, 2012., 14:00 »
Immortals - priča je ok, Mickey Rourke je brutalan, Bogovi i Titani veoma loše odrađeni. Lošiji od Clash//Wrath of the Titans i 300, ali opet dobar film.

ocjena: 6/10

« Odgovori #11197 : 25. Travanj, 2012., 19:18 »
http://www.imdb.com/title/tt1606389/
The vow

Dvoje mladih i zaljubljenih doživljava prometnu nesreću nakon koje ona gubi dio svojeg pamćenja i tu nastaju veliki problemi u njihovim odnosima...
Film prepun emocija i ne baš previše puta viđen što je dosta bitno. Tatum i Rachel Mcadams su odlični u glavnim ulogama i uspjeli su li zasuziti oko u par trenutaka.
Sam Naill u ulozi oca mi je bio malo iritantan. Ne zbog loše glume, već zbog njegovog lika koji je morao glumiti. Nije on tu ništa kriv :hihi: Već ga duuugo nisam vidio u nekom filmu.
Ovo je jedan od onih filmova koji vas uspiju natjerati da preispitate svoje stavove i način razmišljanja o životu, vezama, ljubavi i zajedničkom životu :thumbs:
Teško mi je realno ocjeniti ovaj film jer niti nakon prospavane noći i cijelog dana ne mogu biti objektivan u prosudbi.
Ali ću reći da ga se svakako isplati pogledati.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #11198 : 26. Travanj, 2012., 00:02 »
Intouchables

Predivno nešto  :wildboy:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #11199 : 26. Travanj, 2012., 12:13 »
 :hug bas to.

« Odgovori #11200 : 26. Travanj, 2012., 17:05 »
Francuzi mi imaju najbolje filmove što se tiče europske kinematografije :thumbs:
A Intouchables je jedan od najboljih filmova prošle godine. :ave:

*

n00b

• 609
« Odgovori #11201 : 26. Travanj, 2012., 19:13 »
Iron Sky (2012)

Par dobrih fora i super lokacije, sve ostalo je totalno smeće i nevrijedno gledanja. Izbjegavati.

« Odgovori #11202 : 26. Travanj, 2012., 23:06 »
A baš sam mislio da ga pogledam u kinu :thumbs:
Sada si me malo odvratio od te pomisli.

*

n00b

• 609
« Odgovori #11203 : 27. Travanj, 2012., 08:36 »
Labyrinth (1986)

Ovo je idealno za sve one koji su se razočarali u Alisu u zemlji čudesa. Film je prepun čudnih bića, stvari, pojava i događaja. Malo je spor i dosadan na trenutke, pogotovo glazbene sekvence sa Bowiejem. Osim toga, baš je lijepa bajka, ništa ekstra ali zabavno za pogledati.

« Odgovori #11204 : 27. Travanj, 2012., 09:54 »
Religulous.
Savršen. :hihi:

Iron Sky
Ok početak, kasnije predosadan i samo sam čekao da završi. :wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9