Blade: Trinity (2004)Opisati lejmnost ovog filma. Kako? neznam.
Mislim, realno 2 sata savršene zabave. doduše da sam gledao sam vjerojatno bi umro.
Wesley Snipes je, naravno, apsolutno debilan i jadan. njegova KULNOST očita je svake sekunde. njega...nije briga.

on je ubojica

on radi sam

ne treba pomoć

ne gleda gdje udara jer to je za pičke. on osjeća udarce

. Njegov pomoćnik Krist Kristoferson iako bi kao trebao imati neki adut kulnosti texas starijeg muškarca izgleda kao stara lezbijka. Ryan Reynolds je savršen i nabildan, ali naravno on je >>šašav<< i baca "fore" koje su većinom dosta tužne. Jessica Biel je jebob ko križ al više manje to je to iritantna je jer ima onaj JA SAM AMBICIOZNA ŽENA stav i nosi glupu odjeću i ponekad sluša >>MP3<< dok ubija vampire
Međutim razlog zašto je ovaj film must see je Dominic Purcel tj Drakula tj Guido. Taj frajer. Taj IGRAČ. Lik je vjerojatno odbio Jersey Shore da može snimit ovo. Frajer se ustane iz groba i fura V-izrez i kraljevski vez oko vrata, vide mu se prsa i sve. Ja sam bio prosto oduševljen kako je savršen. Također i većina njegov henčmena rula jako.
Sve u svemu gledljivo dosta, puno jadnih borbi i usporenih tuča i glupog smijanja na šabanizam.
5/10