HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2215599 Hitova
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #11400 : 14. Svibanj, 2012., 15:35 »
mislim, ne hejtam ili neš, ali ova tvoja zadnja rečenica za nolana ko da je izvučena iz nekog TV priloga o redatelju. nezz :(
Ne, ja sam samo rekao svoje mišljenje o Nolanu kao redatelju. Njegov prvi film Following je bio totalno iznenađenje za većinu ekipe koja ga je gledala.
Trudim se gledati sve žanrove i manje poznate filmove i mislim da se to može vidjeti po listi pogledanih filmova od kada sam ovdje.
Mislim, možemo mi pričati i o Atomu Egoyanu, Darrenu Aronofskom, Romanu Polanskom, Stanleyu Kubricku, Elii Kazanu, Sidneyu Lumetu... ;)

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #11401 : 14. Svibanj, 2012., 15:40 »
Da, i?
Za razliku od tvoje top liste filmova, ne? Titanic, Shawshank Redemption, Green Mile i slični.

Ne hejtam tvoju listu ni išta, al ono. Isti kurac.

ne berem te. nije da je frajer napisao gledao sam following i onda napisao da je film pravo osvježenje. nego je o priči o nolanu izvukao priču koju apsolutno svi znamo. da mu je following ownao, a da su ga memento i prestiž dokazali. ono, ok.

nemam niš protiv njegove liste i filmova i komentara na te filmove, dapače neka samo nastavi.

*

pilip

• 1598
« Odgovori #11402 : 14. Svibanj, 2012., 16:31 »

Mislim, možemo mi pričati i o Atomu Egoyanu, Darrenu Aronofskom, Romanu Polanskom, Stanleyu Kubricku, Elii Kazanu, Sidneyu Lumetu... ;)

;) on se razumije u redatelje.

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #11403 : 14. Svibanj, 2012., 16:31 »
 ;)

« Odgovori #11404 : 14. Svibanj, 2012., 16:42 »
A eto. To su mi najdraži redatelji. A i glumaca bi poprilično mogao nabrojati ;)

P.s. Pozdravljam vas sve i pišemo se opet sutra. :piva: :hug

« Odgovori #11405 : 14. Svibanj, 2012., 18:57 »
Prestige. Apsolutno >OKEJ< film. Ništa spektakularno.  :wildboy:

*

n00b

• 609
« Odgovori #11406 : 14. Svibanj, 2012., 19:13 »
Pa na Avataru nije toliko 'nepotreban', dosta scena je 3D. Al Thor i Avengersi su ionako u postu 3D odrađeni pa bla.
Mislio sam da je sniman u 3D-u :solidus:

http://screenrant.com/the-avengers-3d-kofi-144862/

Nope, u postu je.

Prestige mi je bio užasan zbog priče, jedva sam ga pogledao do kraja. Ukusi.  :wildboy:

*

n00b

• 609
« Odgovori #11407 : 14. Svibanj, 2012., 19:54 »
Ha radije to nego Prestige.  :wildboy:

« Odgovori #11408 : 14. Svibanj, 2012., 21:19 »
Ae nezz ono. Mislim, da, priča je malo derp, ali s druge strane stvarno je odlično posložena. Al nekako me najviše iritira ta NESUPTILNOST naglašavanja detalja. Ono, užasno bodu u oči, nimalo maštoviti i nezz. Scarlet je jebob, to je plus eto.
Nezz, baš je >okej< film, ali ono. Samo okej.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #11409 : 14. Svibanj, 2012., 21:22 »
odma si ga prokužio ha rista  ;) :D

« Odgovori #11410 : 14. Svibanj, 2012., 21:23 »
 :thumbs:

retaj si.
nemam ništa protiv takvog načina povezivanja priče, ali ovo je užasno bilo.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #11411 : 14. Svibanj, 2012., 21:26 »
svi mrze ljude koji govore "ODMA SAM PROKUŽIJA PRILE".  :hiha:

« Odgovori #11412 : 14. Svibanj, 2012., 21:29 »
BAŠ SAM TO REKAO TAKO I ZATO :D :tired:

nezz, baš si me iziritirao sad s ovim, glup si. :hiha2:  :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #11413 : 14. Svibanj, 2012., 23:39 »
Hercules (1997)

:hiha:
rula mi ko križ još uvijek. Doduše ko i u Aladinu malo lejm zadnja borba al ostalo rula. James Woods. nez.  :ave: :hihi: i De Vito je savršen.

« Odgovori #11414 : 15. Svibanj, 2012., 10:05 »
Jučer sam si baš dao oduška pa sam pogledao par filmova:

The grapes of wrath 1940

Tom(Hanry Fonda) se vraća u svoj kraj nakon što je odslužio dio kazne za ubojstvo i sada je pod uvjetnom kaznom. Uviđa da se ništa nije promjenilo na bolje i skupa sa bratom i majkom odlučuje krenuti trbuhom za kruhom na skroz drugi kraj Amerike...

Film koji odlično dočarava čovjekovu borbu za opstankom i veliku depresiju koja je harala Amerikom. Film traje dva sata i time nimalo ne gubi na dinamici. Ne znam, ali nekako su me baš počeli privlačiti ti stariji filmovi. A ima se šta za pogledati. Topla preporuka svima.

Ocjena: 8/10

Get the Gringo 2012

Gringo(Mel Gibson) završava u meksičkom zatvoru nakon policijske potjere. No to nije tipični zatvor već nekakav zatvoreni gradić u kojem zatvorenici imaju dosta slobode. Neki naravno i više od ostalih.
Prvi dio filma prolazi u upoznavanju i prilagođavanju Gringa sa ostalim stanovnicima gradića. Tu su najbitniji jedan klinac i njegova majka koji s vremenom postaju Gringovi saveznici.
U igri je 2 000 000 dolara i Gringo kreće u akciju u što se drugi dio filma i pretvara. Baš onako totalna jurnjava i pucačina. \:D/
Dobar film, nema šta. Mel Gibson rula i šteta je što ovaj film neće ići u kina. :(

Ocjena: 7.5/10

Abraham Lincoln vs. Zombies 2012

Film započinje sa scenom pokolja u šumi i mislio sam si da ću ugasiti film nakon desetak minuta... Kad ono, zajeb! :bonk:
Abraham Lincoln saznaje da se tokom građanskog rata počinju događati čudne i nemoguće stvari i ide se sam uvjeriti u istinitost svih tih priča. I zbilja, zombiji su svuda oko Lincolna i njegovih većinom mlađih i odvažnih pomagača u borbi sa Zombijima. S vremenom se u priču uključuju i neke dame :clap:
Inače izbjegavam filmove sa pokoljem zombija i sličnim stvarima, ali ovo je bilo zabavno i kvalitetno odrađeno.
Kada se pogleda budžet filma od svega 150 000 dolara i kada se vidi kako je film snimljen i da su svi dali sve od sebe, film zaslužuje čistu sedmicu.

Ocjena: 7/10

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9